Închide meniul

Florin Gardoș rămâne la Universitatea Craiova. Anunțul oficial al clubului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 10:43 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Florin Gardoș rămâne la Universitatea Craiova. Anunțul oficial al clubului

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Florin Gardoș rămâne la Universitatea Craiova. Anunțul oficial al clubului

”Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că Florin Gardoș și-a prelungit contractul până la finalul acestui sezon competițional cu opțiune de prelungire pentru încă un an”, au anunțat oltenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că Florin Gardoș și-a prelungit contractul până la finalul acestui sezon…
Publicată de Universitatea Craiova pe Vineri, 5 iunie 2020

Florin Gardoș îl critica pe Gigi Becali

Florin Gardoș, fost jucător la FCSB, declară că CFR Cluj are mai multă stabilitate și îl critică pe Gigi Becali.

Gardoș a fost de acord cu alegerea lui Alex Chipciu, de a merge la CFR Cluj, spunând de asemenea că formația ardeleană este mai stabilă decât FCSB.

”Chipciu nu a greșit cu nimic pentru că la CFR Cluj este mai multă stabilitate și nu există riscul să…. Oamenii sunt mai calmi acolo, plus că și orașul este mai liniștit, e mai de familie, așa”, a spus Gardoș cu o lună în urmă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și