Închide meniul

Florin Gardoș s-a retras din activitate. Mesaj emoționant prin care i-a anunțat pe fani că și-a atârnat ghetele în cui: „Florine, hai că intri!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2022, 21:14

Florin Gardoș s-a retras din activitate. Mesaj emoționant prin care i-a anunțat pe fani că și-a atârnat ghetele în cui: „Florine, hai că intri!

Florin Gardoș este invitatul lui Dan Pavel, joi, la AS.ro LIVE

AS.ro

Florin Gardoș s-a retras. Jucătorul de 33 de ani a decis să își încheie cariera uriașă pe care a avut-o. Fostul internațional a obținut cele mai importante performanțe la FCSB, echipă cu care a câștigat două titluri, o Cupă a României și o Supercupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vara anului 2014, Gigi Becali în vindea la Southampton pentru o sumă de senzație, 6.8 milioane de euro. Gardoș și-a încheiat cariera la Academica Clinceni, echipă pentru care a bifat 8 apariții în acest sezon. Din cauza problemelor cu care se confruntă ilfovenii, fundașul central a decis să nu mai continue la echipă și să își agațe ghetele în cui.

Florin Gardoș s-a retras la 33 de ani

Gardoș a făcut anunțul retragerii pe rețelele sociale.  Mesajul postat de fotbalistul care a jucat în Premier League a fost unul emoționant.

„Florine, hai că intri!” În anul 2008 eram rezerva echipei Concordiei Chiajna, care juca în Liga 2. Aveam acasă un poster cu Steaua, cu bucuria câștigării titlului din 2006.

Reclamă

Era prima etapă, la Ploiești. Stăteam pe bancă în timpul meciului și mă gândeam: „Ce tare ar fi să ajung la Steaua!”. Apoi mi-am dat una peste ochi și mi-am dat seama că eu nici nu apucasem să debutez în Liga a 2-a. Nea Liță a strigat la mine: „Florine, hai că intri!”.

16 august 2010, ajunsesem la Steaua. A 4-a etapă din tur, in Ghencea. Stăteam pe bancă și mă gândeam: „Wow, sunt la Steaua! Cum ar fi s-ajung în Premier League?”. M-am scuturat repede și mi-am dat seama că eu nici nu apucasem să debutez în Liga 1. „Mister” Ilie Dumitrescu a strigat la mine: „Florine, hai că intri!”.

În 2014 am ajuns în Premier League, de data asta antrenor era Ronald Koeman. Și povestea s-a repetat. La 23 de ani de când am călcat prima oară pe un stadion de fotbal, am decis că e momentul oportun să pun punct carierei de fotbalist profesionist. Le mulțumesc antrenorilor, colegilor, suporterilor și tuturor celor care m-au ajutat să-mi trăiesc visul.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine urmează un nou capitol. Vă mulțumesc că îmi sunteți alături. Florin Gardoș„, a transmis fostul internațional român pe contul său de Facebook.

Lui Florin Gardoș i s-a închis ușa-n nas la FCSB: „Poate nu am bătut la ușa care trebuia!”

Florin Gardoș a fost invitat la AS.ro LIVE. Fundașul central a dezvăluit faptul ca a dorit să revină la FCSB după experiența de la Southampton, dar cei de acolo i-au închis ușa în nas.

Am încercat să mă întorc la FCSB, acolo am dorit să revin, era echipa unde am făcut performanță, dar… era închisă ușa. Nu au avut nevoie… Poate nu am bătut la ușa care trebuia„, a povestit Gardoș la AS.ro LIVE.

Florin Gardoș a vorbit despre perioada de la FCSB, înainte de transferul în Anglia și susține ca Thomas Neubert făcea pregătire mai puternică decât în Premier League.

Noi, ce am lucrat în perioada asta de doi ani, cu Reghe (n.r. Laurenţiu Reghecampf) şi cu Tommy (n.r. Thomas Neubert), a fost mai mult decât ar fi trebuit. Într-adevăr, eram foarte bine pregătiţi. El e conştient, pentru că acum, cu generaţia asta nu mai lucrează aşa mult.

Am discutat şi noi cu el şi mi-a zis: ‘Mă, uite, am făcut puţin mai mult’. Ca volum, mă refer, nu ca intensitate. Ca intensitate e tot acolo! Noi am fost cobaii! Am ajuns de la un nivel super-super înalt, în Premier League, unde culmea, chiar dacă intensitatea era aceeaşi, volumul nu mai era la fel. El făcea peste ce se face acolo„, a mai spus Gardoș.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și