Închide meniul

Florin Lovin, dezvăluiri uluitoare despre Ioan Niculae: „Am fost siderat! Este degradant pentru numărul 1 într-o firmă!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 24 decembrie 2022, 18:03

Florin Lovin, dezvăluiri uluitoare despre Ioan Niculae: Am fost siderat! Este degradant pentru numărul 1 într-o firmă!”

Florin Lovin, dezvăluiri uluitoare despre Ioan Niculae

Ioan Niculae/hepta

Florin Lovin, dezvăluiri uluitoare despre Ioan Niculae! Fostul fotbalist al Astrei a vorbit despre omul de afaceri care a fost eliberat, recent, din închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Lovin a evoluat timp de doi ani în tricoul Astrei Giurgiu, în perioada 2015-2017.

Florin Lovin, dezvăluiri uluitoare despre Ioan Niculae

Fostul fotbalist a povestit o întâmplare bizară petrecută imediat după ce Astra a câștigat titlul de campioană în 2016. Potrivit spuselor acestuia, Ioan Niculae a venit în vestiarul jucătorilor și, în loc să-i felicite pentru performanța obținută, i-a întrebat, în mod ironic, dacă mai au chef să joace fotbal.

În plus, Florin Lovin susține că, la un moment dat, jucătorii au strâns bani pentru a plăti salariile celorlalți angajați din club, deoarece ar fi fost neplătiți de zece luni.

„Eu pe Ioan Niculae l-am prins la o singură ședință și am fost siderat. Luasem campionatul cu dânsul în închisoare. Avem unele prime trecute în contract, dar trecuseră vreo două, trei luni de când nu ne luaserăm banii. La prima discuție pe care am avut-o cu el, după ce-am luat campionatul, a venit în vestiar și n-a pomenit nimic de campionat. Ne-a luat cu: «Bă, voi mai aveți chef să jucați fotbal?».

Reclamă

Am luat-o ca atare, dar a fost urât. Iar cel mai urât din perioada Astra a fost când știai că patronul e milionar și angajații clubului erau neplătiți de zece luni, având 1.200 de lei pe lună. Noi, jucătorii, făceam chetă și le plăteam salariile. Ceea ce este degradant pentru numărul 1 într-o firmă”, a declarat Florin Lovin, pentru gsp.ro.

Odată cu intrarea lui Ioan Niculae în închisoare, clubul Astra Giurgiu a retrogradat din prima ligă și, ulterior, s-a desființat.

Ioan Niculae a fost eliberat din închisoare

Pe data de 18 februarie 2021, Ioan Niculae a fost arestat, fiind acuzat de corupție în dosarul „Interagro„. Însă, după un an și trei luni de detenție, omul de afaceri a fost eliberat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florin Lovin, dezvăluiri uluitoare despre Ioan Niculae

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și