Închide meniul

Florin Prunea, atac la adresa lui Bogdan Bălănescu. ”Face pe el de frică. N-am mai întâlnit așa ceva în toată cariera!”

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2020, 5:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:02

Florin Prunea, atac la adresa lui Bogdan Bălănescu. ”Face pe el de frică. N-am mai întâlnit așa ceva în toată cariera!”

SportPictures / Stefan Constantin / Sport Pictures via hepta

Florin Prunea, atac la adresa lui Bogdan Bălănesc. ”Face pe el de frică. N-am mai întâlnit așa ceva în toată cariera!”

  • Prunea a plecat de la Dinamo
  • Fostul președinte îl atacă pe Bălănescu
  • Prunea a dat în judecată Dinamo

Florin Prunea revenea în funcţia de preşedinte a lui Dinamo pe 11 iunie 2019. Acesta s-a văitat în mai multe rânduri că Ionuţ Negoiţă nu i-a plătit salariile în ultimele luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea: ”Bălănescu face pe el de frică!”

”N-a existat vreo relație cu Bălănescu. Când am venit, era speriat că-i atacaseră suporterii casa și a rămas fricos și după. Înaintea fiecărui meci el se ducea la WC, "nu mai pot, mă duc la toaletă!". "Băi Bogdane, băi băiatule, ce ai, mă?". Îi e frică de suporteri, îi e frică să apară în presă… Serios, e jenantă conducerea lui Dinamo! Totul e numai pe hei-rup, "haideți să facem acum!". Nimeni nu ia decizii. Și stau toți ascunși ca șobolanii, ca șoarecii… Numai minciună, numai bârfă… 

Pentru licență lucrează contabilitatea, există și un auditor, sunt alte departamente care se ocupă. Tu chiar crezi că nu ar fi luat Dinamo licența dacă ar fi fost și el în șomaj tehnic? Hermannstadt cum a luat licența cu Iuliu Mureșan în șomaj? Și Gaz Metan cu Mărginean în șomaj? Nu e adevărat că a luat salariul în continuare doar ca să poată să semneze acte! Oricum, ți-am spus că i-am sfătuit pe băieții din galerie să verifice actele… Dinamo are colaborări cu case de avocatură dintre cele mai bune, ele se ocupă de documente”, a declarat Prunea, pentru GSP.ro.

Reclamă

Prunea a plecat de la Dinamo și a decis să dea în judecată clubul, cerând salariile pe lunile precedente. Ionuț Negoiță însă nu e dispus să cedeze așa ușor.

Negoiță vrea să amâne cât mai mult plățile restante către Prunea. Conducătorii clubului sunt dezamăgiți de faptul că fostul portar a dat clubul în judecată, iar acum se așteaptă o amânarea a procesului. De altfel, Negoiță a mai procedat așa și în trecut într-un proces cu Nicolae Badea. Acesta i-a plătit suma de două milioane de euro după cinci ani, datoriile având legătură cu acțiunile de la Dinamo.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”