Închide meniul

Florin Prunea cere demiterea lui Mihai Stoichiță, după dezvăluirile lui Cătălin Cîrjan: „În secunda următoare, o Federație serioasă îl chema!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 31 martie 2023, 15:46

Florin Prunea cere demiterea lui Mihai Stoichiță, după dezvăluirile lui Cătălin Cîrjan: În secunda următoare, o Federație serioasă îl chema!”

Florin Prunea a dat cărţile pe faţă, după ce nu a mai ajuns preşedinte la FC U Craiova 1948

Florin Prunea, în cadrul unei conferințe / Instagram dinamobucurestiofficial

Florin Prunea cere demiterea lui Mihai Stoichiță, după dezvăluirile lui Cătălin Cîrjan! Cătălin Cîrjan, jucătorul lui Arsenal U21, l-a acuzat pe Mihai Stoichiță de faptul că dictează antrenorilor de la tineret schimbările din timpul meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea este de partea lui Cătălin Cîrjan și consideră că FRF ar trebui să-l demită imediat pe Mihai Stoichiță.

Florin Prunea cere demiterea lui Mihai Stoichiță, după dezvăluirile lui Cătălin Cîrjan

Fostul component al naționalei României susține că Mihai Stoichiță ar fi ținut, în funcția de director tehnic al FRF, de politic. Totodată, Prunea este sigur că, după dezvăluirile lui Cîrjan, mai mulți tineri jucători vor da „din casă” despre neregulile de la naționalele de juniori.

„În secunda următoare, o Federație serioasă îl chema (n.r. pe Stoichiță): «Mulțumim frumos pentru ce ai făcut pentru noi. La revedere!»

Uite că acum vin jucătorii și vorbesc. Referitor la copiii ăștia, frații Cîrjan, lumea poate nu știe, dar părinții lor au vândut tot din casă pentru a merge cu copiii afară. Cred că trebuie mai mult respect din partea tuturor.

Reclamă

Cred că Gică Hagi s-a grăbit când a spus să nu mai vorbim despre ei. Nu cred că trebuie să judece Gică Hagi. Hagi să nu uite când și-au bătut joc de copilul lui, când a fost pus să care haine (n.r. – legat de episodul cu Zoltan Kovacs de la naționala U17).

Problemele sunt foarte grave. Nu se poate schimba nimic, acolo este un sistem atât de bine pus la punct și sunt atât de bine legați între ei cu toate tâmpeniile făcute, încât dacă unul dintre ei vorbește, pică totul ca un domino”, a declarat Florin Prunea.

Florin Prunea: „Stoichiță are legătură cu politicul!”

„Stoichiță este puternic pentru că știe foarte multe. Are legătură cu politicul, este omul cu relațiile interumane.

Reclamă 4 / 0/3

Știu jucători care atunci când au terminat junioratul nu au mai jucat niciunde, deși au peste 50 și ceva de selecții la naționale. Nu au nicio vină, părinții lor au cotizat…

Nu e posibil să avem juniori cu 50 de meciuri la echipele naționale, iar atunci când termină junioratul să dispară din fotbal. Nu este posibil să vină la echipele naționale de juniori jucători care sunt rezerve la echipele de club, iar cei care sunt titulari să nu fie selecționați.

Noi știm de lucrurile astea. E bine că s-a spart buboiul ăsta, că iese la suprafață puroiul, în unele cazuri e vorba și de corupție. O să vedeți că vor fi din ce în ce mai mulți care vorbesc. Lucrurile sunt mult mai grave la echipele naționale de juniori.

Nu cred că va mai fi convocat Cîrjan. Îmi pare rău pentru Emil Săndoi, că este carne de tun. În locul lui n-aș fi comentat. Antrenorii plătesc mereu și nu e normal, trebuie să facă cei care comit prostiile”, a mai spus Florin Prunea.

Andrei Vochin îl contrazice pe Cătălin Cîrjan

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a infirmat spusele lui Cătălin Cîrjan.

„Sunt multe neadevăruri în toate spusele astea. Ghinionul lui că eu am fost acolo la toate evenimentele de care vorbeşte. Ţin minte că, la Piatra Neamţ, la acea acţiune, Stoichiţă era la prima acţiune ca director tehnic.

Şi am fost împreună cu maşina, de la Bucureşti la Neamţ, şi ne-am întors. Şi eu nu am niciun copil care să joace la… din punctul ăsta de vedere, nu are dreptate. El a fost monitorizat de când juca la Viitorul Domneşti, avea 14 ani, era un jucător talentat, care marca.

Reclamă

A fost selectat la lotul de 2002, erau pe postul lui el, Pitu, care nu avea cetăţenie română atunci, e născut în Germania, şi mai era un jucător talentat, de la Juniorul Bucureşti.

Procedura era următoarea, antrenor era Costel Enache, trebuiau prezentaţi primii 22 pe post. Cîrjan era pe doi pe postul lui. Intră în primul meci primii 11 pe post, apoi intră următorii, asta era procedura la primul meci al fiecărui selecţioner.

Pitu nu avea drept de joc, l-a băgat în prima repriză pe cel care era primul, îmi scapă numele, un jucător de la Juniorul, care fusese la academia Hagi, iar după pauză l-a băgat pe Cîrjan.

A intrat foarte bine în meci, după 10 minute, a marcat golul egalizator, s-a terminat 1-1 meciul. Următorul meci, a jucat titular, asta a fost prima întâmplare”, a spus Andrei Vochin, pentru orangesport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și