Închide meniul

Florin Prunea îl face praf pe Ionuț Negoiță: ”Bă, băiatule, fă un efort și dă-le un salariu”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 15:33

Florin Prunea îl face praf pe Ionuț Negoiță: ”Bă, băiatule, fă un efort și dă-le un salariu”

SportPictures / Stefan Constantin / SPORT PICTURES via hepta

Florin Prunea îl face praf pe Ionuț Negoiță: ”Bă, băiatule, fă un efort și dă-le un salariu”

Negoiță este ocupat în aceste zile să vândă acțiunile clubului, însă nu a reușit acest lucru. În același timp, Prunea, în prezent președinte al clubului, îi cere lui Negoiță să le achite fotbaliștilor măcar un salariu, pentru a avea pe masă tot ce trebuie de Paște.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prunea, atac pentru Negoiță: ”Fă, bă băiatule, un efort”

"Cine are urechi să audă, că eu nu mai am contact cu nimeni de acolo: să cheme jucători şi să vorbească cu ei, să-i facă să înţeleagă. Mulţi dintre ei nu ştiu ce se întâmplă, au şi ei familii, copii. Măcar că se apropie sărbătoarea asta creştinească. 

Fă, bă, băiatule, un efort şi dă-le şi lor un salariu de Paşte pentru că sunt jucători care au 1000 euro pe lună, 1500 -2000 euro. Păi nu e un Dumnezeu sus? Să îţi baţi joc de ei în halul acesta? Să nu faci un efort să aibe şi ei ce să pună de Paşte pe masă. Majoritatea au contracte mici. Foarte puţini au contracte mari la Dinamo", a spus Prunea pentru Telekom Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! „Campionii, campionii” se strigă din tribune 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și