Închide meniul

Florin Prunea nu vede cu ochi buni revenirea lui Dusan Uhrin Jr. la Dinamo, în locul lui Flavius Stoican: „Poate să producă un şoc!”. Mesaj pentru conducere şi fanii DDB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 martie 2022, 20:16

Florin Prunea nu vede cu ochi buni revenirea lui Dusan Uhrin Jr. la Dinamo, în locul lui Flavius Stoican: „Poate să producă un şoc!. Mesaj pentru conducere şi fanii DDB

Hepta

Dinamo s-a despărțit astăzi de Flavius Stoican și l-a prezentat oficial pe Dusan Uhrin Jr. Antrenorul ceh a condus deja primul antrenament al „câinilor” şi este pregătit pentru cea de-a 3-a experienţă în „Ştefan cel Mare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea, despre schimbarea lui Flavius Stoican cu Dusan Uhrin Jr, pe banca lui Dinamo

Florin Prunea este de părere că schimbarea de antrenor nu este niciodată benefică pentru o echipă. În acelaşi timp, fostul portar al lui Dinamo nu crede că există vreun conflict între conducerea clubului şi fanii din programul DDB.

„Nu e bună schimbarea (n.r. – de antrenor). Poate să producă un șoc la echipă. Eu nu m-am bucurat niciodată când se făceau schimbări de antrenor. Dar conducătorii s-au gândit că jocul nu dădea speranțe de mai bine.

Dacă DDB nu îl voia pe Stoican, nu ajungea la Dinamo. În același timp, dacă oficialii nu îl voiau pe Uhrin, nu mai revenea acum la echipă. Eu cred că fiecare încearcă să-și facă treaba. Să nu uităm că și Nicolae Badea a ajutat clubul, chiar dacă este acţionar minoritar.

Nu știu dacă e o luptă pentru putere pentru că nu au de ce să facă asta. Echipa are un an greu și trebuie să facă tot ce e posibil. Cred că cele două părți trebuie să îşi dea mâna.”, a spus Florin Prunea, pentru digisport.ro.

Reclamă

Prima reacţie a lui Flavius Stoican, după despărţirea de Dinamo

„M-am oprit pentru binele jucătorilor, pentru viitorul lor. Ei vor înțelege de ce. Cred în ei, le doresc multă baftă. Merită toate aprecierile celor din fotbal.

Pentru mine este ceva deosebit ce s-a întâmplat ieri când au fost anunțați că se încetează raporturile cu mine. Nu am lacrimi în ochi, dar învăț din toate. Nu mai contează dacă îmi pare rău sau nu”, a spus Stoican la ieșirea de la discuțiile cu șefii lui Dinamo”, a spus Stoican, la ieşirea de la discuţiile cu conducerea.

Christian Irobiso, primul jucător așteptat să semneze cu Dinamo după venirea lui Dusan Uhrin Jr

Cu puțin timp înainte ca antrenorul ceh să conducă primul antrenament al „câinilor”, Camera pentru Soluționarea Litigiilor a anunţat că Christian Irobiso a devenit jucător liber de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Administratorul special al clubului, Iuliu Mureşan, a dezvăluit încă de luna trecută că atacantul nigerian reprezintă „un interes pentru Dinamo”.

„Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale dintre părți pentru justa cauză în temeiul art. 18.10. lit. a) alin. 3 din RSTJF începând cu data de 09.03.2022. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură.”, a anunțat Camera pentru Soluționarea Litigiilor.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și