Închide meniul

Florin Prunea pleacă de la Dinamo? ”Am nimerit într-un război civil. Atâta ură nu am văzut”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 9:58

Florin Prunea pleacă de la Dinamo? ”Am nimerit într-un război civil. Atâta ură nu am văzut”

SportPictures / Stefan Constantin / SPORT PICTURES via hepta

Florin Prunea pleacă de la Dinamo? ”Am nimerit într-un război civil”

”Ce se mai întâmplă la Dinamo? Nu se întâmplă nimic. Vorbesc cu jucătorii și sunt și ei curioși să vadă când se termină această situație. Nu am niciun gust amar după perioada la Dinamo. Îmi pare rău că nu am reușit mai mult. Dar am avut niște condiții la limita suportabilului. A fost o perioadă grea”, a spus Prunea pentru Pro X.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea, președinte Dinamo: ”Am nimerit într-un război civil”

”Am nimerit într-un război civil, care nu era al meu. Nu vă aduceți aminte ce a fost? Cu suporterii? Cu Neagoe? Ăsta nu e Dinamo pe care-l cunoșteam! Să se certe dinamoviștii în ei. Atâta ură nu am văzut! Eu nu am fost lăsat să conduc așa cum eram eu obișnuit.

Dinamo nu va intra în faliment. Patronul va interveni. E om serios și nu va lăsa Dinamo să moară.  Când va veni momentul, Ionuț Negoiță va interveni”, a mai spus Prunea pentru sursa citată.

Florin Prunea este președintele lui Dinamo din vara lui 2019 și mai are contract până în iulie.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și