Închide meniul

Florin Prunea, sfat prețios pentru Dusan Uhrin: "De asta e nevoie acum!" Cum se poate salva Dinamo de la retrogradare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2021, 12:07

Florin Prunea, sfat prețios pentru Dusan Uhrin: "De asta e nevoie acum!" Cum se poate salva Dinamo de la retrogradare

Florin Prunea, Dinamo

Florin Prunea / Profimedia

Dinamo a suferit adevărate umilințe în acest sezon de Liga 1. "Câinii" au pierdut 0-4 la Botoșani, 0-5 cu Viitorul sau 1-3 cu Academica Clinceni. Ultimul șoc a fost 1-4 pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, meci la căpătul căruia Dusan Uhrin a capitulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prunea e de părere că antrenorul ceh are nevoie de o "mână dreaptă" care să ridice moralul jucătorilor. 

"Am încredere. e prima dată când îl văd pe Dusan că lasă impresia că nu are soluții. De aceea spun că trebuie să fie cineva lângă el. Le-am mai spus și băieților să pună pe cineva care să stea lângă el, trebuie să aibă dialog omul acela despre fotbal. În momentul ăsta, nu biciul este cel care rezolvă problema, ci dialogul și încurajările.

Florin Prunea știe cum se poate salva Dinamo de la retrogradare

Prunea e optimist că Dinamo poate evita și locurile de baraj. Fostul președintele din Ștefan cel Mare crede că jucătorii lui Dusan Uhrin sunt mult peste nivelul Ligii 2. 

De asta e nevoie acum, de unitate, să fie ca frații. Eu sunt convins că pot evita și barajul, că sunt jucători care au jucat la un anumit nivel și nu pot uita fotbalul ăsta peste noapte. Trebuie făcut ceva cât mai repede”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport.

Reclamă

Dinamo ocupă penultimul loc în Liga 1, cu 15 puncte după primele trei etape din play-out. ”Câinii” pot ajunge pe ultima poziție dacă Poli Iași va câștiga meciul cu Chindia.

Dinamo a încasat nu mai puțin de cinci goluri în 3 etape din play-out. Nicio altă echipă nu a luat mai multe goluri decât cea a lui Dusan Uhrin.  În total, Dinamo a încasat 46 de goluri în acest campionat.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și