Închide meniul

Florin Prunea şi-a ieşit din minţi după retrogradarea lui Dinamo! Acuzaţii incredibile: „Slugile! Se închideau ca şobolanii în birou şi au nenorocit clubul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2022, 0:08

Florin Prunea şi-a ieşit din minţi după retrogradarea lui Dinamo! Acuzaţii incredibile: „Slugile! Se închideau ca şobolanii în birou şi au nenorocit clubul!

Florin Prunea şi-a ieşit din minţi după retrogradarea lui Dinamo

Florin Prunea, în timpul unui meci demonstrativ / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Prunea şi-a ieşit din minţi după retrogradarea lui Dinamo. Fostul oficial din Ştefan cel Mare a făcut acuzaţii incredibile la scurt timp după ce „câinii” au ajuns în Liga 2 pentru prima oară în 74 de ani de istorie. Bogdan Bălănescu sau Dorin Şerdean sunt doar două nume pe care fostul internaţional a pus tunurile!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu a mai rămas nimic. Dar cred că explicaţiile trebuie să le dea altcineva. Eu cred că trebuie să îl lăsam deoparte pe domnul Negoiţă, trebuie să vorbim despre ultimul an. Negoiţă când a plecat a lăsat cei mai buni portari. Au fost aduşi alţii cu 35.000 de euro la 37 de ani şi 30.000 de euro la 32 de ani. Nu îi trage nimeni de mânecă? Cine a pus semnătura… Bogdan Bălănescu.

Florin Prunea şi-a ieşit din minţi după retrogradarea lui Dinamo

Eu stăteam cu Danciu la mine în birou şi nu ne băgau nimeni în seamă. La Bălănescu în birou erau liderii fanilor şi cu Şerdean. După s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Este inadmisibil. Acum stăm şi vorbim singuri. Am încercat şi eu să încurajez înainte de meci, să trecem cu toţii peste nenorocirea asta.

Pe partea sportivă trebuie să dea explicaţii toţi. Mă refer la administratorul special, antrenorii de la Dinamo şi bineînţeles jucătorii. Bă, da unul să se ducă la arbitru să îi spună ceva! Parcă nu îi interesa. Anul acesta la Dinamo au fost aduşi jucători care nici nu ştiu ce înseamnă acest club. Asta a fost realitatea, asta s-a întâmplat. Stau toţi ascunşi ca şobolanii. Slugile luau salariile la zi şi pe noi ne băgau în şomaj!

Florin Prunea: „Să nu mai ascundem şobolanii ăştia care au nenorocit echipa!

Nu Negoiţă a semnat contractele. Nu Negoiţă se închidea ca şobolanii prin birou. Portarii ăia doi nu cred că numai ei luau banii. Nu au fost numai spanioli, au fost şi români. Au fost şi români care sunt părtaşi. Să nu mai ascundem şobolanii ăştia. Eu am tăria şi v-am spus unul din ei care a semnat documente pe care nu avea voie să le semneze. Au nenorocit echipa. Cei 700.000 de euro e puţin pe lângă ce vine de la FIFA.

Reclamă

(n.r. despre faliment) Eu cred că acum, dacă ar fi… acum e clar că trebuie pus la masă şi mers înainte. Măcar din respect pentru suporteri. Nu mai e momentul să analizezi. Trebuie pus un antrenor, să aduci jucători şi să promovezi înapoi.

Uhrin nu cred că ar rămâne, din ce ştiu. Ce să facă Dusan când a fost singur de când a venit. A picat într-un război care nu era al lui. De mâine trebuie dat drumul la treabă şi făcut un lot cu care să promovezi”, a răbufnit Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Dusan Uhrin, devastat după retrogradarea lui Dinamo în Liga 2

Dusan Uhrin a fost devastat după retrogradarea lui Dinamo în Liga 2. Echipa antrenorului ceh s-a chinuit la baraj, iar „câinii” nu vor mai juca pe prima scenă a fotbalului românesc. La final, tehnicianul şi-a luat adio de la „câini”!

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a retrogradat în Liga 2 pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului. „Câinii” nu au putut să o învingă pe Universitatea Cluj, după ce au pierdut cu 0-2 în tur.

„Sunt atât de trist, am crezut că putem salva Dinamo. Acum cred că conducerea lui Dinamo trebuie să se gândească ce va fi în continuare. Este aproape imposibil să te gândeşti la un viitor, după ce s-au schimbat atât de mulţi jucători. Eu am făcut tot ce am putut, îmi pare rău pentru suporteri.

Am pierdut la Cluj prima manşă a barajului. Am scris un singur gol în ambele meciuri, aşa e imposibil. Sunt atât de supărat, nici nu ştiu ce aş putea face mai mult. Nu ştiu ce aş fi putut să fac mai mult în acest baraj, nu îmi dau seama. Nu sunt foarte mândru, pentru că am retrogradat. Nu ştiam care e situaţia aici (n.r. când a venit). Am vrut să vin să ajut, dar nu am putut mai mult.

Nu vreau să vorbesc acum despre vina mea, trebuie să îi întrebaţi pe anii. Atmosfera în vestiar era foarte rea. Am vorbit cu ei. Nu pot vorbi acum de suporteri. Nu ştiu care va fi viitorul. Nu cred că este o întrebare pentru mine să vorbim despre viitorul lui Dinamo.

Am antrenat timp de 25 de ani, niciodată nu a fost o situaţie atât de gravă. Nu doar despre retrogradare, despre tot. Nu mai am contract pentru sezonul viitor. Am dorit să păstrez echipa în Liga 1, nimeni nu a vorbit cu mine ce se întâmplă dacă ajungem în Liga 2″, a declarat Dusan Uhrin la finalul meciului.

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după retrogradare

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a pierdut barajul cu U Cluj şi a retrogradat. Echipa din Ştefan cel Mare va juca, în premieră, în Liga 2 după un sezon de coşmar.

Clubul care a fost ţinut în viaţă, în ultimii ani, de fanii din DDB au primit o lovitură teribilă. Retrogradarea din Liga 1 vine la „pachet” cu pierderea patrimoniului!

Reclamă

Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă de Badea, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.

FC Dinamo 1948 a picat din Liga 1, astfel că a rămas fără palmares şi culori. Sigla îşi dorea oricum să o schimbe în noua ediţie din campionat, la presiunile lui Nicolae Badea. Ultraşii din DDB au tras un semnal de alarmă încă din 2021.

„Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde suma considerabilă din drepturi TV și nici patrimoniul (palmares, culori, stemă). Acestea sunt ale clubului doar în Liga 1. Plus că Dinamo este Dinamo și aici este locul lui! Putem salva clubul pe linie sportivă și o vom face, însă e obligatoriu să luăm licența, altfel Dinamo va retrograda, iar asta înseamnă dispariția lui, practic!”, au transmis fanii din DDB, sezonul trecut, când Dinamo risca să ajungă în Liga 2.

Dinamo a câştigat, în cei 74 de ani de existenţă, 18 titluri. Ultima dată a fost campioană în sezonul 2006-2007. Alb-roşiii mai au în palmares 13 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi două Supercupe ale României.

Nicolae Badea le promisese jucătorilor lui Dusan Uhrin o primă de 20.000 de euro dacă reuşeau „remontada” cu U Cluj. Şi DDB, Claudiu Florică şi Răzvan Zăvăleanu contribuiau cu bani. În cazul în care scăpau de retrogradare, fotbalişti şi staff-ul tehnic încasau 100.000 de euro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și