Închide meniul

Florin Răducioiu are soluția salvatoare pentru Dinamo! Cine crede că ar putea readuce clubului gloria de altădată: ”Este un mare om de afaceri!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 8 iunie 2021, 9:23

Florin Răducioiu are soluția salvatoare pentru Dinamo! Cine crede că ar putea readuce clubului gloria de altădată: ”Este un mare om de afaceri!”

Jucătorii lui Dinamo înaintea unui meci din Liga 1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Soluția salvatoare pentru Dinamo ar putea veni de la Ion Țiriac. Florin Răducioiu consideră că omul de afaceri ar putea scoate echipa din mediocritatea în care se zbate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a terminat sezonul pe locul 6 în play-out. ”Câinii” se zbat de câțiva ani în a doua parte a clasamentului. Fanii așteaptă să vină cineva cu bani pentru a putea duce clubul în play-off.

Soluția salvatoare pentru Dinamo

Răducioiu susține că și Lucescu, Lupescu și Andone ar fi putut readuce gloria clubului Dinamo.

Dinamo este sufletul meu. Lucrurile s-au complicat din multe puncte de vedere acolo. S-a vândut clubul. Este peste puterile mele în momentul de faţă să înțeleg care este situaţia de fapt. Vreau ca Dinamo să se întoarcă la nivelul pe care ni-l dorim cu toţii.

Mi-ar fi plăcut foarte mult ca Mircea Lucescu, Andone, Ionut Lupescu să se implice la Dinamo. Nu văd o soluţie externă, oameni care nu au nimic în comun cu fotbalul, cu Dinamo. Nu vreau să fiu polemic, dar asta e realitatea.

Reclamă

Mie mi-ar fi plăcut enorm să vină domnul Țiriac, este un mare om de afaceri, un iubitor de sport şi îmi pare rău că nu s-a implicat. Ar fi fost o soluţie extraordinară”, a declarat Florin Răducioiu.

Antrenorul lui Dinamo critică conducerea clubului

Uhrin mai are un an de contract cu Dinamo. Acesta ar vrea să continue în Ștefan cel Mare. Situația sumbră de la echipă îi dă însă mult de gândit.

Nu, nu am fost plătit deloc. Și nu cred că a fost plătit cineva. Trebuie să-l întrebi pe Mario, dar mă îndoiesc că este cineva plătit. Eu mai contract un an, da.

Reclamă 4 / 0/3

Eu vreau să continui dar trebuie să am un plan de la cei care sunt în acționariatul clubului, vreau să văd ceva atitudine pentru că trebuie rezolvate foarte multe probleme”, a declarat Dusan Uhrin, potrivit Fanatik.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și