Închide meniul

Florin Răducioiu, pregătit pentru revenirea de senzaţie la Dinamo: „Încă sunt tânăr, aş mai putea să dau ceva echipei!” Anunţul făcut de fostul mare internaţional

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 octombrie 2021, 21:30

Florin Răducioiu, pregătit pentru revenirea de senzaţie la Dinamo: „Încă sunt tânăr, aş mai putea să dau ceva echipei! Anunţul făcut de fostul mare internaţional

Florin Răducioiu

MMA / MMA2 via Hepta

Florin Răducioiu, pregătit pentru revenirea de senzaţie la Dinamo

Produs al centrului de juniori de la Dinamo, Florin Răducoiu este pregătit să revină în Ştefan cel Mare. Fostul mare internaţional a lucrat ca director sportiv în sezonul 2006-2007 şi recunoaşte că este dispus să lucreze din nou la gruparea alb-roşie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dinamo nu avea altă posibilitate decât să-l cheme pe Rednic. Ştie foarte bine clubul, poate să fie omul potrivit. Mă bucur ca nu au mai pierdut cu UTA. Acesta e un semnal foarte pozitiv, mă bucură. Îmi pare rău că nu au câştigat, au fost egalaţi dintr-o neatenţie. Le face bine această pauză, pentru a cunoaşte mai bine jucătorii, pentru a comunica mai mult cu ei, pentru a-i face să înţeleagă că orice meci e o finală.

Eu am fost pe vremea când Borcea m-a chemat, ca director sportiv, şi a fost o experiență foarte scurtă. Eu sunt de 5 ani în România, nimeni nu m-a chemat să îmi spună să ajut clubul Dinamo. Eu sunt disponibil, dar nu e vorba numai de mine, e vorba de cei care conduc clubul. Nu e problemă pentru mine. Aş mai putea, încă sunt tânăr, aş mai putea să dau ceva echipei Dinamo, dar nu depinde de mine”, a spus Florin Răducioiu pentru telekomsport.ro.

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir a dezvăluit cine este omul care ține Dinamo cu bani

Dinamo traversează cea mai neagră perioadă din istorie. Mircea Rednic a venit să-și salveze echipa de suflet. Dumitru Dragomir este convins că ”Puriul” va reuși să-și îndeplinească obiectivul.

Fostul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal este convins că Mircea Rednic va reuși să salveze Dinamo. Dragomir consideră că echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare nu merită un tehnician precum ”Puriul”, în acest moment.

Reclamă

”Rednic o salvează sigur pe Dinamo. E un antrenor așa de mare, încât Dinamo nu-l merită, la ora actuală. Va reuși să salveze Dinamo. Dinamo nu este echipă de retrogradat”, susține Dumitru Dragomir.

Conform lui Dumitru Dragomir, Dinamo este susținută financiar, în acest moment de Nicolae Badea. De bani mai face rost și administratorul financiar, după cum susține fostul șef de la LPF.

”Badea bagă bani la Dinamo, deocamdată doar Badea, și mai aduce Zăvăleanu, ăsta. Mai face rost de bani, el”, a anunțat Dumitru Dragomir la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și