Închide meniul

Florin Răducioiu, revoltat de faptul că Dan Petrescu n-a primit o șansă în Premier League: „Probabil pentru că noi suntem români”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 21 ianuarie 2023, 13:02

Florin Răducioiu, revoltat de faptul că Dan Petrescu n-a primit o șansă în Premier League: Probabil pentru că noi suntem români”

FC Voluntari - CFR Cluj. Live text de la ora 20:00

Dan Petrescu / Profimedia

Florin Răducioiu este revoltat de faptul că Dan Petrescu n-a primit o șansă în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare atacant e de părere că antrenorul CFR-ului merită oportunitatea de a antrena în cel mai important campionat din lume.

Florin Răducioiu, revoltat de faptul că Dan Petrescu n-a primit o șansă în Premier League

Florin Răducioiu a analizat parcursul lui Roberto De Zerbi, actualul antrenor al lui Brighton, și consideră că Dan Petrescu ar fi trebuit și el să primească șansa de a antrena în Anglia.

„Fulminant (n.r. parcursul de antrenor al lui De Zerbi)… în scurt timp, în foarte scurt timp, incredibil. Îţi repet, ţi-am mai spus, De Zerbi e mare prieten cu Guardiola, e un tip foarte deştept.

Are cunoştinţe. Parcursul e excelent, are mare viitor, îmi place mult de Roberto, am avut ocazia să vorbesc cu el acum vreo doi ani, ne-am întâlnit întâmplător.

Reclamă

Să ajungi în Premier League… vai de mine. Îmi pare rău că nu a reuşit Dan, pentru că eu cred că Dan ar fi meritat, dar iată… nu ştiu ce să zic. Dan de ce nu s-a dus atâţia ani?

Dan Petrescu, al nostru, atâţia ani, totuşi, ar fi avut şi el dreptul la o posibilitate să o antreneze pe Brighton, o şansă.

Pentru că, probabil, noi suntem români şi ăla e italian, nu ştiu, contează foarte mult”, a declarat Florin Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

După 8 ani petrecuți în Anglia ca jucător, Dan Petrescu are și cetățenie engleză, simțindu-se ca acasă în Insulă. Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford și Southampton sunt cluburile pentru care a evoluat în Albion.

Florin Răducioiu, fascinat de un fotbalist de la Rapid: „Are personalitate, va deveni foarte mare!”

Florin Răducioiu, fascinat de un fotbalist de la Rapid. Fostul internațional a avut numai cuvinte de laudă pentru Horațiu Moldovan, portarul giuleștenilor.

Rapid a trecut clar de Sepsi, scor 3-0, iar Moldovan a făcut un nou meci foarte bun.

După meci, Florin Răducioiu a ținut să-l remarce pe goalkeeper-ul Rapidului. Fostul mare atacant este impresionat de calitățile lui Horațiu Moldovan și este sigur că va ajunge un jucător foarte mare.

„Horațiu Moldovan este un jucător interesant, un bun portar, care cred că va deveni foarte mare. Are calităţi importante. Mi se pare foarte sigur pe el.

Nu am fost pe stadion la Rapid, dar îmi dă impresia că şi în meci vorbeşte mult. Asta înseamnă că are personalitate şi coordonează apărarea, pentru că el este ultimul apărător. Are reflexe foarte bune. E un portar modern”, a declarat Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Florin Răducioiu, revoltat de faptul că Dan Petrescu n-a primit o șansă în Premier League

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și