Închide meniul
Video

Florin Talpan cere excluderea lui FCSB din Liga 1: „Voi cere explicaţii Federaţiei!”. O vede pe CFR Cluj campioană!

Sebastian Cristian Publicat: 18 aprilie 2023, 19:28

Reclamă

Florin Talpan i-a dat replica lui Răzvan Burleanu

Florin Talpan / Antena Sport

Florin Talpan cere excluderea lui FCSB din Liga 1. Juristul celor de la CSA Steaua continuă războiul cu echipa patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan este convins că FCSB activează ilegal în Liga 1 și cere excluderea echipei din campionat. Totodată, juristul a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1 și o vede favorită pe CFR Cluj.

Florin Talpan cere excluderea lui FCSB din Liga 1: „Voi cere explicaţii Federaţiei!”. O vede pe CFR Cluj campioană!

Mai mult decât atât, juristul CSA Steaua a dat asigurări că echipa va avea drept de promovare încă din acest sezon.

„Eu mă gândesc la varianta în care FCSB va fi exclusă (n.r. din Liga 1). Şi aseară, şi astăzi, am văzut că marea majoritate a publicaţiilor spuneau că FCSB câştigă campionatul. Nu ştiu dacă va câştiga campionatul. FCSB, la ora actuală, activează în mod ilegal în Liga 1.

Vom câştiga palmaresul şi o să vedeţi şi dumneavoastră, voi cere explicaţii Federaţiei pentru modul în care au lăsat FCSB în Liga 1. Este în mod ilegal, practic a ajuns la facultate fără să mai absolve liceul, şcoala generală. Cam aşa este cu FCSB.

Reclamă

Nu va câştiga titlul pentru că încă mai sunt meciuri. Fiţi convinşi că CFR Cluj va câştiga şi în anul acesta campionatul. În mod sigur, este o echipă foarte matură. Au avut nişte meciuri puţin mai slabe, dar sunt convins că se vor mobiliza şi vor câştiga”, a declarat Florin Talpan înainte de CSA Steaua – FCSB.

Florin Talpan, dezvăluiri despre momentele dificile prin care a trecut la CSA Steaua: „Plângeam! Am dat bani din buzunarul meu!”

Florin Talpan a oferit dezvăluiri despre momentele dificile prin care a trecut la CSA Steaua. Juristul roș-albaștrilor susține că a fost fanul „militarilor” de mic și suferea alături de echipă înfrângeri. De asemenea, Talpan a mai declarat că a susținut a adus bani din propriul buzunar la trupa din Ghencea.

Florin Talpan este convins că CSA Steaua se va lupta cu FCSB în sezonul viitor, în Liga 1, după inițiativa lui Vasile Dîncu de a schimba Legea Sporturilor.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Talpan susține că a traversat o perioadă extrem de dificilă, în momentul în care a ajuns la CSA Steaua, deoarece nu avea resurse financiare.

„Auziți? Și eu, când am început această luptă, acum 20 și ceva de ani, am pornit fără nimic. Și când am pornit acest demers, trebuia contestată la OSIM o decizie, dar cei din club au spus că nu îmi dau bani. Și pentru că eram stelist, când Steaua juca în cupele europene, eu plângeam când lua bătaie.

Eu, ca să rezolv această problemă, am dat 4,5 milioane din buzunarul meu, bani din perioada aceea. Și după 20 de ani, am câștigat palmaresul, marca, etc. Eu am dat banii aceștia din propriul buzunar”, a declarat Florin Talpan, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și