Închide meniul

Florin Talpan i-a dat o replică dură lui Mihai Stoica! I-a amintit că a fost la închisoare: „Nu se ştie niciodată”

Alex Ioniță Publicat: 13 iulie 2023, 18:05

Reclamă
Florin Talpan i-a dat o replică dură lui Mihai Stoica! I-a amintit că a fost la închisoare: „Nu se ştie niciodată

Florin Talpan i-a dat o replică dură lui Mihai Stoica

Florin Talpan / AntenaSport

Florin Talpan i-a dat o replică dură lui Mihai Stoica. Juristul celor de la CSA Steaua a reacționat, după ce managerul general de la FCSB l-a atacat din nou, în contextul deciziei ca meciul dintre FCSB și Dinamo să se joace pe Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Florin Talpan i-a dat o replică dură lui Mihai Stoica. Juristul a scris o nouă pagină în războiul cu FCSB

Juristul Clubului Sportiv al Armatei l-a atacat pe Mihai Stoica, după ce oficialul de la FCSB l-a ironizat din nou. Managerul general al vicecampioanei l-a jignit pe Florin Talpan, menționând că are „mari probleme”. Replica juristului a venit la puțin timp după declarațiile lui „MM”.

„Mihai Stoica a spus :  <<Ne întoarcem acasă, în templul fotbalului românesc. Cum să nu te poți numi Steaua?

De ce există Real Madrid, Real Sociedad. Real Valladolid?”, a mai spus directorul sportiv al FCSB MM Stoica.

Reclamă

Speţa asta, că tot repetă cuvântul «speţă» mă duce cu gândul că ar trebui o comisie de expertiză medicală, pentru ca ceea ce se scrie aici este uluitor. Cum adică să spui că cineva datorează, când nu există nicio hotărâre>>

Îți explic eu stimabile!

Prin raport de expertiză s-a stabilit prejudiciul adus Stelei de către FCSB. Instanța doar va constata și va dispune efectuarea plății!
Deja am castigat o mare parte din dosar ( acum suspendat dar va fi repus pe rol in curand) prin faptul că instanța a respins excepția prescripției dreptului material la acțiune invocata de Căvescu!
Sincer, înțeleg că ai experiență in dosare, doar că ai experiență de cealaltă parte a baricadei, aceea de inculpat nu de apărător așa cum sunt eu in dosarele clubului Steaua!

Reclamă 4 / 0/3

Lăsând la o parte jignirile tale la adresa mea și ale steliștilor in general, ale unui individ certat cu legea, care a fost condamnat pentru evaziune fiscală și care a și stat la inchisoare, îți spun că FCSB nu are dreptul să poarte numele Steaua pentru că nu este Steaua, fapt constatat și de către instanțe prin decizii definitive!”, este începutul mesajului publicat de jurist

Florin Talpan: „Eu zic să te antrenezi în continuare”

„Am înțeles că ai scris în perioada din penitenciar patru cărți, sigur nu juridice, pentru care ți-au fost reduse 120 de zile din pedeapsă. În plus, alte 94 de zile ți-au fost reduse pentru că ai lucrat la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Eu zic să te antrenezi in continuare pentru că nu se stie când mai ai nevoie!

Nu in ultimul rând, doar un om needucat, frustrat care nu are argumente jigneste!
Un om echilibrat și intelectual nu face asta!

Concluzionând,
te sfătuiesc să iți vezi de viața ta și sa te antrenezi in continuare!
Nu se știe niciodata.
Și nu, nu vă intoarceți acasă pentru că Ghencea este a noastră!
Semnat NOI! ADEVĂRAȚII STELISTI!”, a fost mesajul publicat de Florin Talpan, pe pagina de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și