Închide meniul

Florin Talpan, pus la zid de șeful CNCD: "Nu decide el că echipa lui Gigi Becali să nu joace în Ghencea"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 14:24

Florin Talpan, pus la zid de șeful CNCD: "Nu decide el că echipa lui Gigi Becali să nu joace în Ghencea"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Florin Talpan nu vrea ca FCSB să joace în Ghencea

FCSB a anunțat, prin vocea liderului de galerie, Gheorghe Mustață, că vrea să joace pe noul stadion din Ghencea. În replică, Florin Talpan a spus că acest lucru nu se va întâmpla. Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, intervine în acest conflict și îl anunță pe juristul CSA Steaua că nu are cum să se opună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este clar că trebuie să preîntâmpinăm în Ghencea problemele care sunt acum la Craiova. Observ că același lucru este pe cale să se întâmple și la noul stadion care se construiește în Ghencea, dar eu sper să nu avem bătăi de cap și cu stadionul din Giulești.

Și acolo am văzut că sunt două echipe Rapid, care s-au luptat sau se luptă în continuare pentru siglă, iar eu sper că acestea să nu se lupte cu aceeași înversunare și pentru dreptul de folosință al stadionului. Trebuie studiat cu atenție modul în care stadioanele respective se vor da în folosință, iar eu consider că domnul Florin Talpan nu poate să îi interzică lui Gigi Becali să joace cu echipa dânsului în Ghencea.

Nu este el în măsură să decidă așa ceva. Acolo trebuie discutat cu Ministerul Apărării Naționale, deoarece domnul Talpan trebuie să înțeleagă că și acest stadion, la fel ca cel din Craiova, este construit din bani publici”, a spus Asztalos pentru Prosport.

Florin Talpan a interzis FCSB pe noul stadion

"Bineînțeles că vor juca și alte echipe pe acest stadion. Ca adversare ale Stelei. Pentru fotbal este nevoie de două echipe. FCSB este un club sportiv privat, o societate comercială, înființată în 2003, fără trecut fotbalistic relevant.

Reclamă

În materia 'închirierii stadioanelor', FCSB 'este expert' în a nu-și plăti datoriile. Nu au plătit pentru închirierea stadionului Steaua luni de zile, obligându-ne să îi acționăm în judecată, să le punem sechestru pe bunuri pentru a recupera banii CSA Steaua București", a mai declarat Florin Talpan.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și