Închide meniul

Florin Tănase a răbufnit la adresa autorităţilor: "Dânşii sunt prost informaţi! Cred că de la noi a plecat virusul"

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 6:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Reclamă
Florin Tănase a răbufnit la adresa autorităţilor: "Dânşii sunt prost informaţi! Cred că de la noi a plecat virusul"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Tănase este căpitanul FCSB

Căpitanul celor de la FCSB spune că nu înţelege de ce spectatorii nu sunt lăsaţi pe stadion şi a lansat un atac la adresa celor care au luat decizia ca meciurile de fotbal să se dispute cu stadioanele goale. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E altceva cu fani în tribune, e urât fără suporteri. Nu știu de ce nu îi lasă pe stadion, cred că de la noi a plecat virusul, dânșii sunt prost informați”, a spus Florin Tănase, după CFR Cluj – FCSB 1-0.

Regulile impuse de autorităţi

Normele care trebuie respectate la reluarea evenimentelor sportive au fost publicate în Monitorul Oficial, iar acestea arată că participanţilor la competiţii trebuie să li se ia temperatura, prezenţa spectatorilor este interzisă, iar toţi participanţii vor fi supuşi unui triaj epidemiologic.

Fiecare sportiv va trebui să aibă asigurate o sticlă potabilă şi un set individual de protecţie, compus din măşti medicale, batiste de unică folosiţă, şerveţele pentru igiena mâinilor impregnate cu alcool, gel dezinfectant, pahar de unică folosinţă.

În ceea ce priveşte transportul la locul evenimentului, acesta se va face cu autobuze/microbuze proprii sau rezervate în acest sens sau cu maşina personală.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:50

Marca, după calificarea României în „optimile” EURO 2024: „Blat ascuns”. Reacția presei internaționale

21:48

Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu, după calificarea României în optimi la EURO 2024: „Aţi adus încă o dată bucurie românilor!”

21:36

„Performanță mare!” Mircea Sandu, prima reacție după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024! Cum a trăit meciul

21:32

Edi Iordănescu, reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Suntem mândri că suntem români!”

21:28

Răzvan Marin, mesaj superb pentru fanii echipei naționale după Slovacia – România 1-1: „Am făcut milioane de români fericiți”

21:27

Florin Niţă, după ce a fost eroul României la EURO 2024: „Împreună facem istorie pentru această ţară frumoasă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și