Închide meniul
Foto

Florin Tănase „a semnat” cel mai tare contract al vieții! Florinel Coman, apariție care l-ar face invidios și pe Ilie Năstase. Cum s-au afișat „perlele” lui Gigi Becali la cununia civilă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 septembrie 2021, 18:19

Florin Tănase „a semnat” cel mai tare contract al vieții! Florinel Coman, apariție care l-ar face invidios și pe Ilie Năstase. Cum s-au afișat „perlele” lui Gigi Becali la cununia civilă

Florin Tănase s-a căsătorit

Instagram Florinel Coman

Florin Tănase și Medeea au făcut cununia civilă, iar la eveniment au participat mai mulți fotbaliști de la FCSB sau care au trecut pe la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman, apariție de senzație la nunta lui Florin Tănase

Printre cei mai importanți invitați s-a numărat și Florinel Coman. „Perla” lui Gigi Becali a avut una dintre cele mai extravagente costumații. A purtat un sacou cu epoleți care l-ar face invidios și pe Ilie Năstase.

Florinel Coman, la nunta lui Florin Tănase
Florinel Coman, la nunta lui Florin Tănase

În schimb, Florin Tănase a purtat o cămașă albă și un sacou în carouri. Cei doi colegi de la FCSB s-au fotografiat împreună, iar Florinel Coman a imortalizat momentul pe contul de Instagram.

Florinel Coman, la nunta lui Florin Tănase
Florinel Coman, la nunta lui Florin Tănase

Nașul de cununie a lui Florin Tănase a fost Vlad Achim, fotbalistul lui FC U Craiova 1948. Cei doi au fost colegi atât la Viitorul, cât și la FCSB.

Florin Tănase s-a accidentat și ratează o lună și jumătate

Florin Tănase s-a accidentat în derby-ul cu CFR Cluj şi a ratat şi meciurile naţionalei. FCSB a anunţat că Florin Tănase va lipsi o lună şi jumătate.

Reclamă

Perioada de absenţa ar putea fi mai mare, anunţă Ioan Becali. Acesta spune că Tănase nu poate fi la turaţie maximă după o lună şi jumătate. Mai mult, căpitanul FCSB ar trebuie să fie atent să nu se accidenteze din nou dacă va fi „forţat” la revenire.

Tănase e un jucător de bază al echipei, se recuperează încet-încet. Clubul a anunțat că va sta o lună și jumătate. Să vedem. După o accidentare de o lună și jumătate ați văzut cât de greu e să revii. Ați văzut la Coman… A revenit și iar s-a accidentat. Sunt grele aceste accidentări”, a spus Giovanni Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florin Tănase s-a căsătorit
  • Apariție de senzație a lui Florinel Coman

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și