Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase a semnat un nou contract cu FCSB! Are cel mai mare salariu din Liga 1. Clauza de reziliere fixată de Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 august 2021, 22:51

Florin Tănase a semnat un nou contract cu FCSB! Are cel mai mare salariu din Liga 1. Clauza de reziliere fixată de Gigi Becali

Florin Tănase a semnat un nou contract cu FCSB!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Florin Tănase rămâne la FCSB
  • A semnat un contract uriaş cu vicecampioana României

Florin Tănase va primi 30.000 de euro lunar, cel mai mare salariu din Liga 1. Atacantul de 26 de ani a fost convins astfel să continue la echipa pentru care joacă încă din 2016. Internaţionalul român  a încasat până acum 20.000 de euro, lună de lună, la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a semnat un nou contract cu FCSB

Din informaţiile AS.ro, patronul lui FCSB i-a fixat o clauză importantă lui Florin Tănase. Orice echipă va dori să îl transfere trebuie să achite nu mai puţin de trei milioane de euro! Iniţial, Gigi Becali anunţase că nu va accepta să îl vândă pe Tănase pentru mai puţin de cinci milioane de euro.

Dacă văd că are oferte și merge la echipe mici, îi zic «băi, Tănase, ia vino, mă, tată încoace. Cât ai tu salariul? Ia 30.000. Sau 35.000 euro pe lună, rămâi la mine». De un Tănase ai nevoie neapărat„, declarase Gigi Becali în momentul în care a aflat ce oferte are golgheterul lui. S-a ţinut de cuvânt!

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Tanase Florin (@florintanase10)

Reclamă

Florin Tănase a renunțat la transferul mult visat

Florin Tănase se resemnase cu gândul că va rămâne la vicecampioana României, cel puțin până la perioada de transferuri din iarnă.

Am spus că îmi doream să plec, dar dacă patronul a ales să nu mă lase, nu-mi rămâne decât să mă antrenez la fel de bine și să îmi ajut echipa să ne îndeplinim obiectivul. Nu am ce să fac, eu sper să am evoluții bune în continuare”, a declarat Florin Tănase, la finalul meciului FCSB – Gaz Metan Mediaș 2-1.

Florin Tănase a fost golgheterul Ligii 1

Cu 24 de goluri marcate în Liga 1 sezonul trecut, Tănase a fost unul dintre cei mai prolifici marcatori din Europa. Căpitanul FCSB a fost peste nume mari precum precum Benzema, 23 de goluri, Salah, 22 de goluri, sau Harry Kane, 23 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3

26 de ani are Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com. Din informațiile AS.ro, de Tănase au fost interesate cluburi din Franța, Turcia, zona Golfului și SUA. Gigi Becali a anunțat că și Anderlecht a dorit „perla” de la FCSB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”