Închide meniul

Florin Tănase a renunțat la transferul mult visat. „Dacă patronul a ales să nu mă lase, nu am ce să fac!” Ce îl îngrijorează pe golgheterul de la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 august 2021, 11:42

Florin Tănase a renunțat la transferul mult visat. „Dacă patronul a ales să nu mă lase, nu am ce să fac! Ce îl îngrijorează pe golgheterul de la FCSB

Florin Tănase a renunțat la transferul mult visat

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

După ce a înscris 24 de goluri în stagiunea precedentă de Liga 1, Florin Tănase a spus clar că vrea să plece de la FCSB. Gigi Becali a fost în tratative cu mai multe cluburi, dar nicio echipă nu a îndeplinit pretențiile financiare ale patronului lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a renunțat la transferul mult visat

Florin Tănase s-a resemnat cu faptul că va rămâne la vicecampioana României cel puțin până la perioada de transferuri din iarnă.

„Am spus că îmi doream să plec, dar dacă patronul a ales să nu mă lase, nu-mi rămâne decât să mă antrenez la fel de bine și să îmi ajut echipa să ne îndeplinim obiectivul. Nu am ce să fac, eu sper să am evoluții bune în continuare”, a mai declarat Florin Tănase, la finalul meciului FCSB – Gaz Metan Mediaș 2-1.

Tănase a fost cel care a deschis scorul pe Arena Națională. Golgheterul roș-albaștrilor din sezonul trecut a înscris din penalty, cu un șut violent în plasa laterală.

Florin Tănase, îngrijorat de jocul lui FCSB

Avantajul lui FCSB după golul lui Tănase a durat doar 12 minute. Oaspeții au egalat prin Matricardi și au menținut tabela neschimbată până în minutul 79. A fost nevoie de inspirația lui Octavian Popescu pentru ca FCSB să câștige în fața lui Gaz Metan.

Reclamă

„Până la urmă nici nu te mai gândești la puncte. Îngrijorător este că nu ne creăm ocazii. Sunt schimbări multe, dar și anul trecut erau și ne cream ocazii”, a încheiat Florin Tănase.

Din 16 șuturi expediate de FCSB pe poarta lui Gaz Metan, doar 6 au fost cadrate. După victoria în fața medieșenilor, roș-albaștrii au urcat pe locul 4.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și