Închide meniul

Florin Tănase, asaltat cu oferte! Anunţul făcut în Belgia. Căpitanul celor de la FCSB este dorit de Anderlecht

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 ianuarie 2021, 11:03

Florin Tănase, asaltat cu oferte! Anunţul făcut în Belgia. Căpitanul celor de la FCSB este dorit de Anderlecht

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB

Belgineii de la walfoot.be anunţă că Florin Tănase se află pe lista lui Anderlecht. Internaţionalul român este numit de jurnaliştii din Belgia drept pariul fostei campioane. "Decarul" roş-albaştrilor este al doilea pe listă, după Emiliano Marcondes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii belgieni anunţă însă că Tănase va deveni liber de contract în această vară, lucru eronat însă. Din informaţiile AS.ro, căpitanul de la FCSB mai are contract cu clubul lui Becali până în vara lui 2022.

Florin Tănase, dorit de Anderlecht

Pe lângă evoluțiile bune de la echipa de club, unde a marcat de 10 ori și le-a dat colegilor 3 pase decisive, în 13 meciuri, Tănase a impresionat și la națională.

"În România, Florin Tănase este un jucător recunoscut. Căpitanul de la FCSB este în plină ascensiune, dovadă fiind statisticile sale: 13 jocuri, 10 goluri, 3 pase decisive. Cu toate acestea, sosirea sa în Belgia ar necesita o perioadă de adaptare, deoarece internaţionalul român nu a jucat niciodată într+un campionat extern", anunţă cei de la walfoot.be.

Florin Tănase, dorit în mai multe campionate din lume

Căpitanul roș-albaștrilor mai este dorit în Franța, Turcia, Rusia, SUA și în zona Golfului.

Reclamă

Din informațiile AS.ro, pe lângă Olympique Marseille, din Franța, și Basaksehir, Tănase mai este dorit și de alte formații din Turcia, dar și de echipe din zona Golfului, din Rusia, și din MLS, precum Montreal Impact și New York City.

Tănase a devenit un pion important la FCSB, e căpitanul echipei, are și o vârstă adecvată pentru a pleca în străinătate”, spunea Giovanni Becali în urmă cu câteva săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și