Închide meniul

Florin Tănase, ca și plecat de la FCSB! Victor Becali a rupt tăcerea: „A refuzat o mărire de salariu!” Unde ar putea ajunge

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 mai 2021, 8:46

Florin Tănase, ca și plecat de la FCSB! Victor Becali a rupt tăcerea: „A refuzat o mărire de salariu! Unde ar putea ajunge

Florin Tănase, dorit de Galatasaray

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Căpitanul vicecampioanei a refuzat propunerea de prelungire a contractului, implicit și o mărire de salariu, pentru a prinde un transfer în afară. Tănase a anunțat după meciul cu CFR că e momentul pentru un transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase, ca și plecat de la FCSB

Victor Becali consideră că în urma sezonului excelent pe care l-a făcut, Tănase poate fi vândut pe 5 milioane de euro.

„A avut un sezon extraordinar. Sigur că orice jucător își dorește să plece, altă provocare și bani mai mulți. El a refuzat o mărire de salariu. Eu cred că și-a dorit să câștige un campionat. Să câștigi și campionatul și să fii și golgheter e ceva.

Eu cred că e un jucător care a înscris atâtea goluri poate fi pe o astfel de sumă, pentru că an de an a înscris goluri. El a avut 10-12-14, tot timpul a dat goluri. Anul ăsta și experiența, și maturitatea, și forma foarte bună… Este și la națională… Părerea mea e că a ajuns târziu la națională”, a declarat Victor Becali pentru prosport.ro.

Florin Tănase, dorit în zona golfului

Florin Tănase, ca și plecat de la FCSB! Golgheterul Ligii 1 este dorit în zona Golfului. Victor Becali susține că acesta poate obține un salariu de peste un milion de euro.

Reclamă

„Tănase poate să ia un salariu mai mare de 10% din suma de transfer. Poate să ia și mai mult de un milion de dolari.

Da, sunt ceva discuții, dar nu e ceva concret. Deocamdată, jucătorii sunt propuși, dar ca să fie o ofertă concretă în momentul ăsta nu se poate spune”, sustine Victor Becali.

Șase cluburi mari sunt pe urmele lui Florin Tănase

Șase cluburi mari sunt pe urmele lui Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 a anunțat că vrea să plece de la FCSB. Echipe precum Anderlecht, Olympique Marseille, Tranzonspor, Basaksehir, Al Hilal și New York City și-au manifestat interesul pentru Tănase.

Reclamă 4 / 0/3

„El este un jucător care înscrie atâtea goluri și nu are cum să nu fie în atenția mai multor echipe”, consideră Victor Becali.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și