Închide meniul
Video

Florin Tănase, cadou special la 27 de ani! Ultimul golgheter al României speră să prindă un transfer pe bani mulți la arabi

Dragoș Vasile Publicat: 30 decembrie 2021, 20:56

Reclamă

Florin Tănase a împlinit 27 de ani

Profimedia

Florin Tănase, cadou special la 27 de ani

Golgheterul lui FCSB, Tănase a împlinit azi 27 de ani și a avut parte de un tort surpriză de la soția lui. Florin Tănase a primit cadou un tort în culorile lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 27 de ani, ultimul golgheter al României, speră să prindă un transfer pe bani mulți la Al Nasr. Trei milioane trebuie să plătească arabii că să-l ia pe Tănase de la FCSB.

Șeicii îl așteaptă pe Tănase cu un salariu de 1 milion de dolari. ”Dacă are oferta bună și salariu e bun, va dați seama că nu poate refuza nimic”, crede Gabi Tamaș.

Mihai Stoica, mesaj pentru căpitanul FCSB

”Vorbesc cu el zilnic, a fost contactat despre ce salariu vrea şi atât. Agenţii l-au contactat. E liniştit, da, da, da”, spunea Mihai Stoica, care i-a transmis un mesaj căpitanului roș-albaștrilor.

”La Mulți Ani binecuvântați celui mai serios/important/educat/spiritual fotbalist/golgheter/căpitan/prieten… care în ziua în care a împlinit 27 ani și-a făcut cadou o victorie la simplu”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:23

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente de la Formula 1 e ACUM în AntenaPLAY! Calificările sunt la ora 17:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

13:19

„Îl roade” Ce a remarcat Bănel Nicoliţă la Ianis Hagi, după ce decarul naţionalei a fost rezervă în meciul România – Ucraina 3-0

13:00

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

12:45

România – Belgia, la EURO 2024 | Selecţionerul Belgiei, de 7 ori mai bine plătit decât Edi Iordănescu! Salariile avute de cei doi

12:42

FCSB, două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda

12:21

Turcia – Portugalia LIVE TEXT (19:00). Spectacol cu Cristiano Ronaldo şi Arda Guler

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și