Închide meniul

Florin Tănase, comparat de Mihai Stoica cu Robert Lewandowski! Ce a spus despre plecarea căpitanului de la FCSB: „Sub clauză e clar nu pleacă! Nu facem nici măcar un euro discount, chiar dacă vin sărbătorile”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 17:43 / Actualizat: 13 decembrie 2021, 23:38

Florin Tănase, comparat de Mihai Stoica cu Robert Lewandowski! Ce a spus despre plecarea căpitanului de la FCSB: „Sub clauză e clar nu pleacă! Nu facem nici măcar un euro discount, chiar dacă vin sărbătorile

Mihai Stoica a vorbit despre plecarea lui Florin Tănase

Hepta

Întrebat cui i-ar da titlul de fotbalistul anului în Liga 1, Mihai Stoica a răspuns fără să stea pe gânduri: „Nu pot să spun, că e aici. Ah, vorbeşte la telefon. Lui Tase, indiscutabil. Dacă Lewandowski a fost privat de titlul pe care îl merită, măcar Tase să nu fie„, a spus Mihai Stoica. Florin Tănase a fost golgheterul sezonului trecut al Ligii 1, cu 24 de goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că plecarea lui Florin Tănase ar fi o pierdere

Florin Tănase este aproape de a pleca de la FCSB. Căpitanul roş-albaştilor este dorit cu insistenţă de arabii de la Al Nasrr. 3 milioane de euro este preţul fixat de Gigi Becali pentru căpitanul său.

Sub clauză e clar că nu pleacă. Dacă cineva vrea să îl cumpere, să nu se gândească nici măcar la un euro discount, chiar dacă vin sărbătorile. E o pierdere mare, aşa cum au fost şi Man şi Moruţan. Dacă pleacă Tase, are cine să îl înlocuiască„, a mai spus Mihai Stoica.

Victor Becali a lămurit situația lui Florin Tănase

Victor Becali susține că Tănase nu are încă o ofertă concretă, dar sunt discuții cu mai multe cluburi. Cine dorește să îl transfere pe căpitanul de la FCSB trebuie să achite clauza de reziliere de 3.000.000 de euro.

Sunt niște discuții, nu pot să le numesc oferte pentru că nu e ceva concret. Cu siguranță ar merita! În fotbal, nu poți să știi niciodată șansele. Tănase este un băiat de mare caracter și un fotbalist bun. Eu spun că este isteț, poate pare arogant„, a spus Victor Becali la digisport.ro.

Reclamă

Florin Tănase, salariu uriaș la arabi

Zilele lui Florin Tănase la FCSB par a fi numărate! Căpitanul echipei lui Gigi Becali este tot mai aproape de un transfer, iar acest lucru s-ar putea întâmpla chiar în pauza competițională de iarnă. „Decarul” de la FCSB este dorit de mai multe cluburi, iar clauza de reziliere este de doar 3.000.000 de euro.

Dorit în Turcia, Franța, Ungaria și Zona Golfului, Tănase este cel mai aproape de arabi. Aceștia îl ademenesc cu un salariu amețitor. Tănase s-ar umple de bani dacă transferul s-ar realiza. Salariul său ar fi, din câte se pare, între 1.500.000 și 2.000.000 de euro, pe an. În acest moment, Tănase este cel mai bine plătit jucător din Liga 1.

Căpitanul de la FCSB este și cel mai bine cotat jucător din Liga 1. 5.000.000 de euro este valoarea sa, conform transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Florin Tănase ar putea pleca de la FCSB

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și