Închide meniul

Florin Tănase, ironii după ce Dinamo a vrut să se califice la masa verde în finala Cupei: "Pe ei i-a bătut Sepsi de curând"

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2020, 11:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Florin Tănase, ironii după ce Dinamo a vrut să se califice la masa verde în finala Cupei: "Pe ei i-a bătut Sepsi de curând"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Tănase

FCSB s-a calificat în finala cu Sepsi după ce a câştigat partida din semifinale cu Dinamo. "Câinii" au contestat victoria roş-albaştrilor şi au făcut apel pentru a câştigat la masa verde. Comisia de Disciplină a respins apelul dinamoviştilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase râde de rivali şi le transmite că oricum nu avea nicio şansă în faţa celor de la Sepsi. 

"Deocamdată mă concentrez pentru această finală şi sper să o câştigăm. Calificarea s-a jucat pe teren, nu cred că merită ei să joace această finală. Plus că pe ei i-a bătut Sepsi de curând", a spus Florin Tănase înaintea finalei Cupei României cu Sepsi. 

Comisia de Disciplină le-a dat dreptate roş-albaştrilor

FCSB s-a calificat în finala Cupei României, după ce a trecut de Dinamo, cu 4-0, la general, dar "câinii" au contestat prezenţa lui Andrei Vlad în meciul tur al semifinalei, pe motiv că ar fi fost suspendat.

Federaţia Română de Fotbal s-a autosesizat, dar Comisia de Disciplină şi Etică le-a dat dreptate celor de la FCSB, astfel că echipa lui Gigi Becali va juca finala Cupei României.

Reclamă

"În temeiul art. 83.10.1 din RD al FRF coroborat cu art. 25 din ROAF rap.la art. 36 C.pr.civ. admite excepția lipsei calității procesuale active a Secretarului General al FRF invocată din
oficiu.

Respinge sesizarea Secretarului General al FRF, ca fiind formulată de o persoană fără calitate procesuală activă", se arată în comunicatul emis de FRF.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana 12:22 Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Cluburile care au încercat să îl transfere 11:59 VIDEO„Și când stă pe loc înscrie!” Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului Vezi toate știrile
Citește și