Închide meniul

Florin Tănase, mesaj pentru Edi Iordănescu! Ce spune căpitanul de la FCSB despre un transfer la CFR Cluj

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 aprilie 2021, 6:01

Florin Tănase, mesaj pentru Edi Iordănescu! Ce spune căpitanul de la FCSB despre un transfer la CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB

Tănase și-ar dori să lucreze cu Iordănescu junior, dar la o echipă din străinătate. Golgheterul Ligii 1 mai are contract până la finalul anului 2022 cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu se pune problema de așa ceva (n.r.- un transfer la CFR Cluj). Mai am contract cu Steaua un an si ceva și apoi îmi doresc să plec în străinătate. Îi mulțumesc că mă apreciază și poate în altă parte vom putea lucra împreună", a fost mesajul lui Tănase pentru Edi Iordănescu.

Florin Tănase este golgheterul Ligii 1 

Tănase face un sezon excepțional, iar evoluțiile sale de la FCSB, dar și de la echipa națională au fost extrem de apreciate. 19 goluri a marcat căpitanul roș-albaștrilor, în acest campionat, fiind golgheterul Ligii 1. 

Ca urmare a acestor evoluții, au început să apară și ofertele pentru Tănase. Cotat, de transfermarkt.com, la patru milioane de euro, jucătorul de 26 de ani este dorit de echipe precum Trabzonspor, Basaksehir, Anderlecht, Olympique Marseille, Al Hilal sau New York City.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și