Închide meniul

Florin Tănase nu a renunţat la transferul în străinătate! Căpitanul celor de la FCSB a schimbat strategia. A renunţat la firma fraţilor Becali

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 ianuarie 2022, 15:25

Florin Tănase nu a renunţat la transferul în străinătate! Căpitanul celor de la FCSB a schimbat strategia. A renunţat la firma fraţilor Becali

Florin Tănase este noul golgheter din Liga 1

Profimedia

Florin Tănase face orice pentru a pleca de la FCSB. Căpitanul vicecampioanei are un preţ fix. Gigi Becali cere 3 milioane de euro pentru a-i da drumul acestuia, clauza de rezilliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase nu a renunţat la transferul în străinătate!

Florin Tănase a renunţat, de curând, la firma de impresariat a fraţilor Becali, dar nu pentru că ar exista un conflict între fotbalist şi firmă Dragoș Sîrbu, administratorul Becali Sport, a dezvăluit că Tănase nu mai este reprezentat de firmă încă de la 15 ianuarie, de când i-a expirat contractul. Fotbalistul vrea să își găsească o nouă echipă din postura de jucător liber, fără să fie impresariat de nimeni.

„Contractul între noi s-a încheiat pe 15 ianuarie, dar colaborăm în continuare. Florin e prietenul nostru, ne anunță de fiecare dată când e contactat cu o propunere de transfer, le filtrăm împreună, pentru că lumea asta a impresarilor e plină de mincinoși și profitori. Lucrăm acum cu toate pânzele sus pentru el, să-l ajutăm. E încă deschisă discuția cu Al-Nasr, l-am propus peste tot, sper că vom găsi o rezolvare până la urmă. Sunt niște contacte și în Spania. Au existat discuții avansate și cu FC Dallas în SUA, printr-un amic de-ai mei. Acolo, dacă o echipă e interesată de un jucător, anunță la federație și funcționează mai departe un sistem gen fair-play, pentru a nu se declanșa o licitație nepotrivită între cluburi.

Dacă apar și alți interesați, trebuie să discute întâi cu cei care au abordat deja fotbalistul. Mi se pare o chestie de bun simț, la fel ca și în Italia, unde funcționează niște formulare-tip, foarte bine așezate”, a explicat Sîrbu, conform playsport.ro.

Căpitanul FCSB a ratat transferul la arabi

Căpitanul celor de la FCSB a fost foarte aproape de a ajunge la Al Nasr Dubai. Arabii au fost gata să achite clauza de reziliere de trei milioane de euro, dar imediat după sărbători transferul acesta a picat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și