Închide meniul

Florin Tănase, preferatul lui Edi Iordănescu: „E căpitanul echipei și am încredere necondiționată în el!” Ce spune antrenorul FCSB despre revenirile lui Octavian Popescu și Florinel Coman

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 octombrie 2021, 17:22

Florin Tănase, preferatul lui Edi Iordănescu: „E căpitanul echipei și am încredere necondiționată în el! Ce spune antrenorul FCSB despre revenirile lui Octavian Popescu și Florinel Coman

Florin Tănase este capitanul celor de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Florin Tănase, preferatul lui Edi Iordănescu

Căpitanul Florin Tănase a revenit cu gol în amicalul cu Astra Giurgiu, scor 2-0, iar Edi Iordănescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. De asemenea, antrenorul FCSB a vorbit despre situația jucătorilor accidentați, dar și despre stadionul din Buzău, acolo unde echipa sa își va disputa meciurile de pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost un joc test. Trebuie să dăm minute băieților. M-a interesat cum s-au agrenat, dacă avem atitudinea corectă și rezultatul. Era dornic, vine după o pauză și știu ce greu îi este. I-am dat minute pentru a recâștiga plăcerea de a juca. L-am văzut implicat, a deschis scorul și este important pentru el. E căpitanul echipei și am încredere necondiționată în el.

Începem să recuperăm din accidentați. Majoritatea sunt în proces. Sperăm să îl reintegrăm și pe Tavi Popescu. Florinel rămâne ce o problemă mai veche care este de durată. Mie îmi e dor de el, dar și băieților. La Șerban mai durează, iar la Panțîru este o problemă de durată.

Sper ca la Buzău să fie confortabil pentru băieți. Suprafața sper să fie bună. E nevoie de calitate. Buzăul este un oraș cu foarte mulți suporteri care iubesc echipa”, a spus Edi Iordănescu la finalul amicalului cu Astra.

FCSB merge ceas cu Edi Iordănescu! Victorie lejeră în faţa Astrei

FCSB merge ceas cu Edi Iordănescu pe banca tehnică! După rezultatele bune din campionat, astăzi a venit şi o victorie lejeră în faţa Astrei, într-un meci amical. Antrenorul a oferit şansa şi unor juniori să joace în prima echipă a vicecampioanei.

Reclamă

Edi Iordănescu îi duce pe roş-albaştri din victorie în victorie. Dacă în campionat FCSB are 21 de puncte şi a urcat pe locul 3, vicecampioana merge ceas şi în amicale.

Vicecampioana s-a impus cu 2-0 în partida amicală disputată împotriva celor de la Astra Giurgiu. Golurile roș-albaștrilor au fost înscrise de Florin Tănase (3) și Răzvan Oaidă (48). Florin Tănase a marcat din careu, după o centrare excelentă a lui Ovidiu Popescu, în timp ce Oaidă a înscris din afara careului.

Edward Iordănescu a folosit următoarea formulă de echipă: Straton – Crețu, Haruț, Cristea, Ov. Popescu – Oaidă, Olaru, Tănase – Gheorghe, Dumiter, M. Tănasă. Au mai intrat, în a doua parte a partidei, Andrei Miron, Paulo Vinicius și Ștefan Moraru.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și