Închide meniul

Florinel Coman, gata să „rupă” din nou plasele în Liga 1! Când poate reveni preferatul lui Gigi Becali în lotul FCSB-ului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 decembrie 2021, 20:24

Florinel Coman, gata să „rupă din nou plasele în Liga 1! Când poate reveni preferatul lui Gigi Becali în lotul FCSB-ului

Florinel Coman, revenire cu noroc

Florinel Coman, în tricoul lui FCSB / Profimedia

Florinel Coman, gata să „rupă” din nou plasele în Liga 1

Florinel Coman a afectuat ieri, 2 decembrie, un RMN, iar rezultatele sunt excelente, după cum anunţă fanatik.ro. Medicii l-au anunţat că se poate antrena la capacitate maximă, astfel că Mbappe poate reveni pe teren în scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt şanse mari ca Florinel Coman să fie în lot chiar şi pentru meciul cu UTA Arad. Dacă nu, acesta poate reveni pe teren împotriva lui Gaz Metan Mediaş.

Deși a stat mai mult în afara gazonului în ultimul an, Florinel Coman nu s-a remarcat nici atunci când a fost apt de joc. Are doar trei goluri în ultimele două sezoane de Liga 1.

Regresul lui Florinel Coman este vizibil și în valoarea lui pe transfermarkt.com. În martie 2020, starul lui FCSB valora nu mai puțin de 6 milioane de euro, dar acum cota lui a scăzut la 4,5 milioane de euro.

Gigi Becali, dat pe spate de Florinel Coman

Patronul lui FCSB, Gigi Becali, l-a lăudat pe Florinel Coman, starul aflat în proces de recuperare după o accidentare dură suferită în luna august.

Reclamă

Gigi Becali susține că nu l-a văzut niciodată pe Florinel Coman atât de devotat la antrenamente. Patronul lui FCSB e sigur că „Mbappe de România” va fi unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga 1, după revenire.

„Nu mă așteptam la așa ceva din partea lui. De ce spun asta. Nu l-am văzut niciodată cu atâta poftă de fotbal. Vrea să revină cât mai repede pe gazon și să fie mult mai bun decât înainte. Și va fi! Florinel Coman va fi extraordinar. Va fi bombă! Niciodată nu s-a antrenat așa. Mai are puțin până își va reveni”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Coșmarul accidentărilor lui Florinel Coman

Coșmarul lui Florinel Coman a început în septembrie 2020, când s-a accidentat în meciul nebun cu Backa Topola din preliminariile Europa League, scor 6-6. „Mbappe de România” a stat atunci aproape două luni în afara gazonului.

Reclamă 4 / 0/3

După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie 2021, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon.

Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi din urmă cu două luni, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB. Verdictilor medicilor a fost unul dur, pubalgie.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și