Închide meniul

Florinel Coman speră ca Olimpiu Moruţan să ajungă la Galatasaray. „Să plece cât mai repede”. Mesaj şi pentru căpitanul Tănase

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iulie 2021, 22:02

Florinel Coman speră ca Olimpiu Moruţan să ajungă la Galatasaray. „Să plece cât mai repede. Mesaj şi pentru căpitanul Tănase

Florinel Coman speră ca Olimpiu Moruţan să ajungă la Galatasaray

Jucătorii de la FCSB, după un gol marcat / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Olimpiu Moruţan şi Florin Tănase, pe lista de transferuri a lui Galatasaray
  • Ce le-a transmis Florinel Coman coechipierilor săi

„Mbappe” Coman îşi doreşte să vadă o trupa de români sub comanda lui Fatih Terim. Pe lista celor de la Galatasaray ar fi şi căpitanul roş-albaştrilor, Florin Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman speră ca Olimpiu Moruţan să ajungă la Galatasaray

Sperăm să plece și el, ne-am bucura pentru el, mai ales că este într-o formă foarte bună, a marcat acest gol cu Craiova. Cred că va face față, cum și Cicâldău o să se impună și sper să plece cât mai repede.

Eu îmi doresc să joc cât mai mult și vom vedea după. Sper să plece și Tănase, pentru că a demonstrat, a dat 24 de goluri, este în istoria fotbalului românesc, așa că a venit timpul să plece și el„, a declarat Florinel Coman pentru sport.ro.

Reclamă

10 milioane de euro vrea Becali pentru Moruțan. Turcii oferă doar 8 milioane de euro, maxim. Dacă finanțatorul FCSB nu va mai lăsa la preț, aceștia îi vor face o ofertă pentru Tănase.

Căpitanul FCSB a avut un sezon excelent, fiind golgheterul Ligii 1. Ajuns la 26 de ani, Becali vrea pentru Tănase jumătate din banii pe care-i cere pe Moruțan. 5 milioane de euro este suma cerută de finanțatorul roș-albaștrilor pentru „decarul” său.

Reclamă

”Împăratul” Fatih Terim îl aşteaptă pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Antrenorul turcilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului de la FCSB, pe care l-a comparat cu legendarii Gică Hagi şi Gică Popescu.

Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Am şi văzut şi ştiri în care a zis că joacă mai slab ca să ajungă la noi. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie (n.r. Adrian Ilie). Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray”, a declarat Fatih Terim pentru T24.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest 21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”