Închide meniul

Florinel Coman trece prin momente cumplite după ce s-a operat. Ce veşti a primit de la medici: „E grav, poate lipsi chiar şi mai mult!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2021, 10:06

Florinel Coman trece prin momente cumplite după ce s-a operat. Ce veşti a primit de la medici: „E grav, poate lipsi chiar şi mai mult!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Florinel Coman a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală
  • Anunţul făcut de Victor Becali

Victimă a unei intrări dure a lui Marius Ștefănescu, „Mbappe de România” va rata un număr important de meciuri din sezonul regulat. Edi Iordănescu a anunţat că ar putea sta departe de gazon chiar şi trei luni, dar Victor Becali a dezvăluit că se ia în calcul un scenariu chiar şi mai negru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât timp va lipsi Florin Tănase după ce a fost operat

Atacantul de 23 de ani s-a operat la Londra şi va începe o recuperare de lungă durată. Indisponibil în derby-ul României, FCSB – Dinamo, este şi căpitanul roş-albaştrilor, Florin Tănase. Totuşi, acesta va reveni mult mai repede la antrenamente.

A lui Coman e mai gravă, şi a lui Tănase e, dar sper să-şi revină. Jucători foarte importanţi, mai ales că Tănase a avut un sezon foarte, foarte bun, a avut ghinionul acesta cu accidentarea, dar Coman a trecut prin multe, e la a treia accidentare.

Reclamă

Poate sta trei luni de zile, aproape, poate mai mult. Să treci un an prin accidentări, nu e uşor. Jucători foarte importanţi, mai ales când şi antrenorul nou avea nevoie de ei„, a declarat Victor Becali la telekomsport.ro.

Florinel Coman a încercat să re ridice moralul coechipierilor şi fanilor. A transmis un mesaj de luptă de pe patul de spital. „Mă simt excelent. Mă voi întoarce mai puternic decât m-ați văzut vreodată. Promit”, a scris atacantul care nu a mai marcat, în Liga 1, din luna decembrie a anului trecut.

Reclamă

Florinel Coman, sezon de coșmar

Florinel Coman a avut parte de un sezon precedent pe care cu siguranță va dori să-l uite cât mai repede. Totul a început cu accidentarea suferită în preliminariile Europa League, a urmat apoi infectarea cu COVID-19. Totul a culminat cu accidentarea de la echipa națională, iar sezonul s-a încheiat pentru el.

Coman a evoluat în 22 de meciuri, în sezonul trecut, pentru FCSB, în toate competițiile. Acesta a reușit doar două goluri și 8 pase decisive. În campionatul din 2019-2020, tânărul internațional a fost golgheterul echipei.

În actualul sezon, el a revenit pe finalul meciului cu Karagandy, dar, din păcate pentru el, nu a adunat decât 7 meciuri şi un gol, înainte de accidentarea din partida cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”