Închide meniul

"Foamea şi sărăcia te împing să faci compromisuri!" Reacţie vehementă după demisia lui Duckadam şi critici pentru Becali: "A făcut o mare prostie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2020, 6:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

"Foamea şi sărăcia te împing să faci compromisuri!" Reacţie vehementă după demisia lui Duckadam şi critici pentru Becali: "A făcut o mare prostie"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Helmut Duckadam, alături de foştii colegi de la Steaua

Duckadam şi-a anunţat demisia de la FCSB cu jumătate de oră înaintea derby-ului cu CFR Cluj, pierdut de FCSB, scor 0-1. Duckadam a fost timp de 10 ani preşedintele de imagine al roş-albaştrilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fraților, îmi este tare greu să vorbesc despre o așa mare legendă a României, iar eu cred că Gigi Becali a făcut cea mai mare greșeală că a acceptat atât de ușor demisia lui Duckadam. Gigi și-a tăiat ultima lui aripă care îl mai lega de Steaua 86. Nu aveai sub nicio formă voie să îl pierzi pe Helmut Duckadam. Ce te mai leagă acum de Steaua? Numele nu îl ai în acte, nu joci din 2014 în Ghencea, o să ai probleme să joci acolo și când o să fie gata stadionul, și acum l-ai pierdut și pe Duckadam. Gigi Becali a făcut o mare, o foarte mare prostie”, a declarat Dragomir pentru Prosport.

Dumitru Dragomir: "Foamea şi sărăcia te împing să faci compromisuri"

Dragomir mai spune că Duckadama a făcut multe compromisuri în cei 10 ani în care a fost alăturide Gigi Becali. Nevoia de bani l-a împins să facă aceste lucruri, crede Mitică. 

Vreau să revin și la problema lui Duckadam și îmi pare tare rău că trebuie să spun lucrurilor pe nume. Dar foamea și sărăcia te împing să faci atâtea compromisuri, iar Helmut a făcut prea multe compromisuri în acești zece ani. S-a certat cu foarte mulți colegi de generație și și-a pus în cap suporterii de la Peluza Sud. A fost făcut sclavul lui Gigi de unii și alții, și-a închis multe uși ca să îl apere pe Becali!

Helmut a acceptat toate aceste lucruri doar că a avut nevoie de bani ca să își întrețină familia. Foamea te împinge să faci și compromisuri. Ăsta este adevărul, iar Helmut să nu uite că Gigi Becali l-a ajutat enorm, atunci când alții i-au întors spatele. Duckadam a avut mari probleme de sănătate cu umărul și a trebuit să se opereze de urgență. Îmi pare rău că am spus aceste lucruri, dar asta e părerea mea”, a mai spus Dragomir.
 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și