Închide meniul

Foc încrucişat între Helmut Duckadam şi Gigi Becali. "Cei pe care i-a plătit cu 300.000 de euro nu îmi vor ajunge la degetul mic!"/"Nu îmi pare rău de acei bani"

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2020, 19:09 / Actualizat: 16 noiembrie 2022, 16:12

Reclamă
Foc încrucişat între Helmut Duckadam şi Gigi Becali. "Cei pe care i-a plătit cu 300.000 de euro nu îmi vor ajunge la degetul mic!"/"Nu îmi pare rău de acei bani"

Prima reacţie a lui Helmut Duckadam după ce a fost ironizat de fanii Stelei

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam a plecat luna trecută de la FCSB, dar de atunci este într-un conflict de la distanţă cu Gigi Becali. Portarul de legendă al roş-albaştrilor este furios în urma declaraţiilor oferite de patronul vicecampioanei României. Gigi Becali a lăsat de înţeles că Helmut Duckadam a primit fără să merite, în ultimul deceniu, 300.000 de euro. Reacţia „Eroului de la Sevilla” nu s-a lăsat mult aşteptată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali atacă, Helmut Duckadam se apără

M-a deranjat că, în final, a zis că Duckadam a luat bani degeaba. Și nervii mei au o limită. Încerc să mă abțin, ăsta e felul meu, dar asta m-a deranjat. Acei 300.000 euro de care se vorbește i-am luat în 10 ani de zile. 

Au fost fotbaliști care au luat 300.000 pe an, dar nu îmi vor ajunge niciodată la degetul mic. Eu sper să oprim aceste declarații. Și eu sunt om și am limitele mele. Am avut un contract pe imagine, deci exact cu ce m-am ocupat„, a declarat Helmut Duckadam la Digi Sport.

Becali nu regretă salariul oferit lui Duckadam

Patronul lui FCSB a intervenit rapid pentru a calma spiritele. A ţinut să asigure că nu regretă că i-a oferit lui Duckadam un salariu lunar de 2.500 de euro.

Am spus că nu a venit la club, nu că a luat banii degeaba. El a spus că niciodată nu a fost chemat, dar eu i-am dat telefon personal odată și i-am zis că îl rog să se ducă la club și să devină șeful antrenorilor cu portarii. Eu am spus de la începutul conferinței. Nu am reproșat că a luat bani degeaba. 

Reclamă

El este un om deosebit, caracter frumos, tot ce vrei. Am vrut să se afle adevărul că eram atacat degeaba. A trebuit să clarific acest lucru, fără să atac cu nimic. Duckadam e un om de mare valoare, de mare caracter. Nu îmi pare rău de banii pe care i-a luat, nu i-a luat degeaba. Am vrut doar să se știe adevărul, nu să îl atac. Nu a fost intenția mea să îl atac, vă dau cuvântul meu de onoare„, a reacţionat şi Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

La conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Sergiu Buş, Gigi Becali i-a făcut „bilanţul” lui Duckadam. „Are 26 de deplasări cu echipa, dar în multe a refuzat să vină el, fiind invitat la toate deplasările echipei”, le-a transmis latifundiarul din Pipera jurnaliştilor prezenţi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și