Închide meniul

Focar de infecţie la Petrolul. Cinci jucători ai "lupilor" au fost testaţi pozitiv cu coronavirus!

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iulie 2020, 10:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Focar de infecţie la Petrolul. Cinci jucători ai "lupilor" au fost testaţi pozitiv cu coronavirus!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Focar de infecţie cu Covid-19 la Petrolul

Conform Gazetei Sporturilor, Costel Enache a aflat rezultatul testelor chiar la finalul antrenamentului de astăzi. Autorităţile au început deja o anchetă epidemiologică. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cinci fotbalişti de la Petrolul au coronavirus

Petrolul nu mai poate astfel să facă deplasarea la Arad. Sâmbătă trebuiau să joace cu UTA Arad, în prima etapă.

Testele au fost făcute la un laborator acreditat. E o anchetă mai complexă, fiindcă trebuie să indentificăm contacții nu doar din lot, ci și la nivel de club și familii. Vineri, probabil, vom avea tabloul concret. 

Cert este că cei 5 jucători vor fi internați la Spitalul din Câmpina, iar restul lotului intră în izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au ieșit cu toții negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent în grup. Din păcate, toată lumea s-a relaxat și ajungem la astfel de situații complicate”, a spus Bogdan Nica, șeful DSP Prahova, pentru GSP.

Laszlo Balint a confirmat că meciul nu se mai poate juca.

Reclamă

Acum am aflat și noi, suntem surprinși, eram gata de meci. Ne pare rău să auzim așa ceva, nu e incomod doar pentru Petrolul, cât și pentru noi și tot fotbalul românesc. Toată lumea trebuie să fie atentă în continuare, mai ales că nu ne mai ajută nici calendarul. 

Și la Liga 1 și la Liga 2 se joacă deja foarte comprimat și orice veste de acest gen dă totul peste cap. Le dorim sănătate celor de la Petrolul, sperăm să fie totul în regulă. Am înțeles și noi că vor repeta testul, ar fi bine să fie doar o alarmă falsă. Iată că eram pregătiți de meci și acum trebuie să ne facem antrenamentele și să ne pregătim de următorul joc. Nu avem ce face, nimeni nu și-a dorit așa ceva. Acum așteptăm reluarea campionatului”, a declarat Balint.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo Vezi toate știrile
Citește și