Închide meniul

Focarul de coronavirus de la Astra poate căpăta proporţii uriaşe! Anunţul de ultimă oră făcut de giurgiuveni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2020, 15:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Focarul de coronavirus de la Astra poate căpăta proporţii uriaşe! Anunţul de ultimă oră făcut de giurgiuveni

Profimedia

Daniel Coman

Astra – Craiova s-a amânat după ce mai mulţi jucători de la echipa din Giurgiu au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Au venit rezultate comune. Depistaţi pozitivi au fost şi aseară şi azi şi mai sunt câteva teste neconcludente. Sunt cazuri şi la echipa a doua. I-am ţinut în alt hotel, i-am izolat şi pe ei şi i-am testat. Din păcate şi de la echipa a doua sunt 2 jucători testaţi pozitiv şi încă 2 cu rezultate neconcludente", a declarat Dani Coman la Digi Sport.

Oltenii vor victorie la masa verde!

Cârţu spune că Universitatea ar trebui să câştige partida la masa verde, în contextul în care giurgiuvenii nu mai au nicio miză în Liga 1.

"Aştept şi eu o poziţie oficială. Eu un focar acolo. Nu mai vorbim de un caz de Covid. Sunt 5 persoane, nu ştiu nici eu mai multe amănunte. Din câte am înţeles, nu se mai joacă meciul.

Meciul cu Astra nu mai are când să se joace. Să neexpunem jucătorii noştri pentru cei de acolo?! Pot să fie toţi infectaţi. Îi infectăm şi pe ai noştri? Ceilalţi 4 au fost infectaţi fără să ştie. Nu a ştiut nimeni până nu a apărut Crepulja. Poate ceilalţi au fost asimptomatici.

Reclamă

Şi, în fond, ce mare lucru e să piardă Astra cu 3-0?! Ce dracu de miză fantastică mai e pentru ei?! Singura chestie era că ei ne încurcau pe noi în lupta noastră cu CFR-ul", a spus Sorin Cârţu, în exclusivitate la AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite Vezi toate știrile
Citește și