Închide meniul

Focarul de COVID-19 de la FCSB a lăsat urme adânci! Edi Iordănescu: „Avem jucători cu probleme la respirație!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 octombrie 2021, 21:56

Focarul de COVID-19 de la FCSB a lăsat urme adânci! Edi Iordănescu: „Avem jucători cu probleme la respirație!

Focarul de COVID-19 a lăsat urme adânci la FCSB

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Focarul de COVID-19 de la FCSB a lăsat urme adânci

FCSB a fost lovită din plin de COVID-19, iar echipa lui Edi Iordănescu a fost nevoită să își amâne meciul cu Farul Constanța și a pierdut la „masa verde” confruntarea din Cupa României cu FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problemele nu s-au încheiat pentru FCSB. „Avem jucători cu probleme la respirație, chiar dacă au început antrenamentele. De când am venit, n-am avut nicio zi în formulă completă. Când am început să recuperez dintre jucătorii accidentați, a venit problema cu infectările. Ne afectează.

N-am putut să jucăm nici măcar un amical în această perioadă. Sper ca la ora partidei cu FC Argeș să strângem rândurile și să obținem toate cele 3 puncte”, a declarat Edi Iordănescu în cadrul unei conferințe de presă.

Edi Iordănescu iese la atac: „Cei care ne-au condamnat au fost într-o eroare gravă!”

Edi Iordănescu iese la atac după ieșirea în izolare. Antrenorul FCSB i-a criticat pe contestatari și a explicat cum a trăit perioada în care a stat departe de echipă.

„Am simțit că nu pot să îi ajut pe băieți cum ar trebui. Nu doresc la nicio echipă să treacă prin ce am trecut noi. Cei care ne-au condamnat sau au avut în minte niște scenarii au fost într-o eroare gravă! Am făcut potecă în fața televizorului. E foarte greu.

Reclamă

Am avut atât de multe probleme și era nevoie de un echilibru mental. Le sunt recunoscător colegilor mei. Împreună am reușit să traversăm jumătate din această perioadă. Lucrurile astea îmi dau încredere pentru viitor. Vom avea o cu totul altă forță când vom fi în formulă completă.

De când am venit au fost numai probleme. Ne-a pus la pământ efectiv. Problema cea mai mare este că prea mulți juctăori au ieșit din procesul de pregătire. Două săptămâni în izolare înseamnă trei săptămâni de pregătire pentru a îi aduce la o formă acceptabilă”, a declarat Edi Iordănescu în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și