Închide meniul

Fost portar al lui Porumboiu la Vaslui, confirmat cu noul coronavirus după ce a jucat pe stadioane pline

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2020, 10:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Fost portar al lui Porumboiu la Vaslui, confirmat cu noul coronavirus după ce a jucat pe stadioane pline

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Milan Borjan a fost unul dintre portarii aduşi de Porumboiu la Vaslui

După ce Steaua Roşie Belgrad şi Partizan au jucat în Cupa Serbiei pe un stadion plin, 5 jucători de la campioană au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Cazurile la Steaua Roşie încep, însă, să se înmulţească. Printre cei infectaţi se află şi Milan Borjan, fostul potar al celor de la FC Vaslui, scrie sport.blic.rs

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În aprilie 2012, Sivasspor îl trimitea cu împrumut pe Borjan la FC Vaslui, acesta strângând 16 meciuri în tricoul galben-verde, toate în postura de titular. Borjan a plecat la Steaua Roşie Belgrad în 2017, pentru care a evoluat şi în Liga Campionilor. 

În primă fază, Steaua Roşie Belgrad a confirmat 5 cazuri de coronavirus. Este vorba despre Marko Gobeljic, Njegos Petrovic, Dusan Jovancic, Marko Konatar și Branko Jovic. 

Steaua Roșie Belgrad a câștigat un nou titlu în Serbia

Steaua Roșie a câștigat un nou titlu în Serbia, după ce a jucat sâmbătă cu Proleter, 2-1, în ultima rundă. Fanii au fost prezenți din nou în tribune, sărbătorind marele succes cu torțe și fumigene.

Dintre cei depistanți, Branko Jovic s-a aflat pe teren și a evoluat timp de 65 de minute. Gobeljic, Petrovic, Jovancic și Konatar nu au făcut parte din lot pentru că s-ar fi simțit rău în zilele precedente.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

21:50

LIVE SCOREReal Madrid, Liverpool şi Bayern joacă ACUM! „Galacticii”, conduşi de Lille! Kylian Mbappe e rezervă

21:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (joi, ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

21:10

UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și