Închide meniul

Fostul jucător al lui Marius Şumudică îi acuză pe başkanii lui Gaziantep: "E o lipsă de respect. El a făcut o minune"

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 8:06

Fostul jucător al lui Marius Şumudică îi acuză pe başkanii lui Gaziantep: "E o lipsă de respect. El a făcut o minune"

Twitter Gaziantep

Marius Şumudică poate reveni la arabi

  • Marius Şumudică s-a despărţit de Gaziantep
  • Lui Şumudică i-a fost propus un salariu cu 10% mai mic

"Dacă i-au oferit mai puțin decât a câștigat până acum, cred că e o lipsă de respect față de el! El a făcut o minune și tu îi oferi un salariu mai mic? Dacă ei au dat bani pentru niște jucători, de ce n-au bani și pentru un antrenor? 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică a potențializat foarte mult jucătorii de acolo, inclusiv români. A luat echipa de la retrogradare și a făcut-o să se bată la titlu, mi se pare o minune! De asta spun că mi se pare lipsă de respect ce a făcut președintele. El a făcut lucruri mari pentru echipă, e ceva incredibil! În Turcia, se vorbea mai mult de Șumudică decât de antrenorii lor", a spus Geraldo Alves, citat de gsp.ro

Marius Şumudică, aproape să rămână la Gaziantep

Despărţirea de Gaziantep a fost una cu scântei pentru Şumi. Antrenorul nostru a făcut public faptul că başkanul de la club i-a oferit un contract nou mai mic decât cel semnat iniţial. După ce s-a despărţit de club, Şumudică i-a impresionat pe toţi cu lacrimile sale. 

Reclamă

"Eu nu am vrut ca tu să pleci. Dacă aveam intenţia să renunţăm la tine în acest moment la conducerea echipei în locul tău era alt antrenor. A fost o decizie a oraşului. Totuşi, o să fac tot ce pot. Aşteaptă veste de la mine până dimineaţa”, i-a spus Mehmet Buyukekşi lui Şumudică, joi seară, potrivit cotidianului local Gaziantep Guneş, citat de news.ro.

Trei dintre jucătorii de bază, Alexandru Maxim, Kevin Mirallas şi Jean-Armel Kana-Biyik, au mers la hotelul unde era cazat Şumudică. Ei, dar şi alţi fotbalişti, i-au dat telefon preşedintelui ca să îi ceară păstrarea în funcţie a antrenorului român.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”