Închide meniul

Fotbal la foc continuu! Datele stabilite de FRF pentru încheierea sezonului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 17:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Fotbal la foc continuu! Datele stabilite de FRF pentru încheierea sezonului

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FRF a stabilit datele la care competiţiile din România trebuie să se încheie

Liga 1 se va relua pe 12 iunie, iar sezonul trebuie să se încheie la 1 august. Astfel, în interval de o lună şi jumătate, echipele vor fi nevoite să joace toate cele 8 etape din playoff şi 12 etape din playout. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Liga 2, care se va desfăşura în sistem playoff cu şase echipe şi va începe 4 iulie, termenul de finalizare a competiţiei este tot 1 august. 

Playoff-ul de promovare/retrogradare se va desfăşura pe 5 şi 9 august. 

Comitetul Executiv al FRF a stabilit şi data la care se va desfăşura finala Cupei României. Aceasta se va juca pe 22 iulie, pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova. 

Când revin fanii pe stadion

Ionuţ Stroe le dă speranţe echipelor din Liga 1. Fanii revin pe stadioanele din România mai devreme de cât se aşteptau. FCSB – Gaz Metan Mediaş, primul meci pe Arena Naţională de la izbucnirea pandemiei, s-ar putea disputa cu fani in tribune.

Reclamă

"Gândim, împreuna cu FRF, un plan pentru a face posibil acest lucru poate peste 2 săptămâni. Limitat, probabil la început, dar eu sunt optimist", a declarat Ionuţ Stroe în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și