Închide meniul

Fotbaliști în izolare | Paul Pîrvulescu își antrenează fiul să ajungă la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 11:55

Fotbaliști în izolare | Paul Pîrvulescu își antrenează fiul să ajungă la FCSB

academica-clinceni.ro

Paul Pîrvulescu se antrenează cu fiul său

Perioada de izolare are şi o parte pozitivă: i-a dat ocazia jucătorului Academicii Clinceni să îşi petreacă mai mult timp alături de familie. Cu Lucas se distrează de minune!  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Face șapte ani, pe 10 aprilie. Merge la o școală de fotbal în București. Nu îl forțez deloc, dar deocamdată îi place foarte mult fotbalul. Chiar el trage de mine să mergem afară și să facem antrenament", a declarat Paul Pîrvulescu în exclusivitate pentru antenasport.ro. 

Paul Pîrvulescu: "I-am spus lui Lucas că trebuie să fie mai bun decât mine"

Paul Pîrvulescu a dat unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria Ligii 1, pe vremea când evolua la Steaua. În martie 2012, mijlocașul a înscris împotriva Astrei, cu o execuție foarte asemănătoare cu cea a lui Gică Hagi din duelul de la Mondialul din 1994 contra Columbiei.

"La cât de mult se uită pe YouTube la fotbal, sigur Lucas le știe pe toate. A fost cel mai frumos  gol marcat de mine și unul special, pentru că l-am dat în primul meci în tricoul Stelei. I-am zis oricum lui Lucas că dacă vrea să facă fotbal, trebuie să fie mai bun decât mine. M-aș simți tare mândru să îl văd și pe el la Steaua", a mai spus Paul Pîrvulescu pentru antenasport.ro. 

Reclamă

Paul Pîrvulescu: "Îmi e greu să cred că va începe fotbalul în mai"

Liga 1 ar trebui să se reia la începutul lunii mai, dacă situația va reveni la normal până atunci. Momentan, cluburile au început deja să-și ia măsuri pentru a evita problemele financiare. Gigi Becali le-a redus cu 50% salariile jucătorilor de la FCSB, iar pe cei aflați la final de contract vrea să-i bage în șomaj tehnic. Măsuri similare s-au luat și la Politehnica Iași. 

"Îmi e greu să cred că va începe fotbalul în mai, cu toate că ne dorim să începem cât mai repede. Mai important decât fotbalul este să trecem cu toții sănătoși peste această situație. La Clinceni, deocamadată, nu ne-a anunțat nimeni nimic legat de salarii. Așteptăm și o să vedem ce se întâmplă pentru că trebuie să înțelegem și noi că e o situație grea pentru toată lumea. Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi despre management. Fiecare club are strategia lui și știe ce e mai bine", e de părere Paul Pîrvulescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și