Închide meniul

FOTO | Gafă uriașă la stadionul unei echipe ce poate ajunge în Liga 1. Ce s-a întâmplat e greu de imaginat

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 13:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:02

FOTO | Gafă uriașă la stadionul unei echipe ce poate ajunge în Liga 1. Ce s-a întâmplat e greu de imaginat

TV Arad

Gafă uriașă la stadionul Utei Arad. Muncitorii au montat greșit scaunele de la o tribună

  • Gafă incredibilă la un stadion din România
  • Ce greșeală au comis muncitorii
  • Sunt nereguli mari la noua arenă

Scaunele de la o tribună erau montate greșit, fiind trecute doar inițialele ”U” și ”A”. În cele din urmă s-a remediat problema, dar și așa s-a iscat un scandal destul de mare privind întârizerea finalizării lucrurilor de la arena ”Francisc Neuman”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nereguli mari la noul stadion al celor de la UTA Arad

Ionel Ciupe, consilider local al municipiului Arad, vorbește despre mari nereguli la stadionul celor de la UTA, care este aproape de promovarea în Liga 1, având cinci puncte avans față de CS Mioveni înainte de reluarea Ligii a 2-a.

”Nu pot să închid ochii la sutele de nereguli care se întâmplă cu această investiție, care în loc să aducă cinste orașului, îl va face de rușine, iar asta pe bani mulți! Este inadmisibil ca iarba de pe stadion să nu mai fie iarbă deja, când de abia ce ne-am lăudat cu montarea gazonului. 

Reclamă

Este de neconceput să nu avem o parcare serioasă pentru iubitorii sportului rege, care vor veni cu siguranță în număr foarte mare la meciurile echipei UTA din Liga 1. Este de neimaginat cum au putut fi gândite casele de bilete astfel încât arădenii să se calce în picioare pentru a cumpăra un bilet. Este imoral și e posibil chiar ilegal să se cheltuiască sume colosale pe un proiect care are ani întregi de întârziere în execuție și care nu mai respectă mai nimic din planurile inițiale. 

Primăria Arad nu reacționează defel, ci acceptă constant, cu titlu de glorie parcă, amânări peste amânări ale finalizării acestui proiect, amânări de ani de zile, aș puncta, pompând în continuarea sume mari de bani pentru lucrări care se dovedesc proaste”, a spus Ciupe, pentru aradon.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 27 mart., 19:50
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Liga 1 • 17 mart., 15:40
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!