Închide meniul
Foto

„Mbappe” Coman, vacanță de vis în Zanzibar! „Perla” lui Gigi Becali se relaxează alături de iubită la un hotel de lux

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 mai 2021, 18:09

„Mbappe” Coman, vacanță de vis în Zanzibar! „Perla” lui Gigi Becali se relaxează alături de iubită la un hotel de lux

Instagram Ioana Timofeciuc

Florinel Coman, vacanță de vis în Zanzibar

„Mbappe” Coman, vacanță de vis în Zanzibar. „Perla” de la FCSB s-a accidentat la ultima acțiune a echipei naționale și nu a mai prins finalul de sezon pe teren. Cu toate acestea, Florinel își încarcă bateriile pentru noua stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe” Coman, vacanță de vis în Zanzibar

Florinel Coman a fugit cu iubita lui, Ioana Timofeciuc, în Zanzibar. Cei doi s-au cazat la un hotel de lux, unde se bucură de un peisaj exotic.

"Mbappe" Coman, vacanță de vis în Zanzibar
Instagram Ioana Timofeciuc

„Mbappe” și-a ales un hotel cu piscină. „Perla” de la FCSB a dat câteva ture de bazin, filmat de iubita lui.

"Mbappe" Coman, vacanță de vis în Zanzibar
Instagram Ioana Timofeciuc
"Mbappe" Coman, vacanță de vis în Zanzibar
Instagram Ioana Timofeciuc

Florinel Coman a avut parte de un sezon pe care cu siguranță va dori să-l uite cât mai repede. Totul a început cu accidentarea suferită în preliminariile Europa League, a urmat apoi infectarea cu COVID-19, după care s-a rupt la echipa națională.

Ioan Ovidiu Sabău a criticat anturajul lui Florinel Coman

Fostul mare internaţional român, Ioan Ovidiu Sabău, a criticat anturajul lui Florinel Coman, imediat după scandalul permisului de conducere obţinut în Ucraina.

Reclamă

„A greşit, trebuie ajutat, trebuie să înţeleagă că trebuie să fie mai responsabil şi el la astfel de lucruri. Nu-l văd un tip atât de matur, atât de echilibrat, la vârsta lui. Atunci e foarte uşor să fie influenţat. Probabil că nu are nici sfătuitori foarte înţelepţi, foarte buni„, a spus Ioan Ovidiu Sabău

Florinel Coman era într-o maşină de lux în momentul în care gonea fără a avea un permis de conducere valabil în România. 50.000 de euro l-a costat bolidul.

Fotbalistul a obținut permisul de conducere în Ucraina și nu apare in baza de date din România. Dacă se va dovedi că documentul prezentat de Coman este fals, acesta riscă înschisoare de la 1 la 5 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și