Închide meniul

NEWS ALERT! Florinel Coman, prins de poliţie cu o viteză de 165 km/h. Nu are permis de conducere în România şi s-a ales cu dosar penal. Reacţia lui Gigi Becali

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2021, 16:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

NEWS ALERT! Florinel Coman, prins de poliţie cu o viteză de 165 km/h. Nu are permis de conducere în România şi s-a ales cu dosar penal. Reacţia lui Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florinel Coman, dosar penal

UPDATE: Gigi Becali a reacţionat după ce Florinel Coman a fost prins de Poliţie fără un permis valabil în România. Patronul lui FCSB a susţinut că actul din Ucraina este valabil şi că fotbalistul său va scăpa de probleme după ce autorităţile vor efectua verificări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Are carnet! Dar ei nu ştiu, pentru că l-a luat în Ucraina. E valabil, dar ei au verificat doar aici, în România, şi nu era. Trebuia să îl înregistreze. Nu-i problemă. Îi dă o amendă pentru că nu l-a înregistrat", a spus Gigi Becali, pentru As.ro

Ştirea iniţială

Incidentul s-a petrecut pe Autostrada Soarelui, scrie Antena 3. Florinel Coman a fost oprit de polițiștii de la Rutieră, care i-a cerut documentele. Fotbalistul lui FCSB a prezentat însă un act fără valoare, înregistrat în Ucraina! 

Florinel Coman, dosar penal dupa ce a condus făra permis

Agenții de circulație au efectuat mai multe verificări. Aceștia au constatat că Florinel Coman nu are permis pentru nicio categorie de vehicule în România. 

Reclamă

Starul lui Gigi Becali s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără permis. Florinel Coman ar putea ajunge chiar la închisoare!

Ce spune Codul penal despre conducerea fără permis auto

Conform art. 335 din Codul penal, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu deţine permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani. Poliţia a confirmat incidentul, într-un comunicat.

"La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește Coman Florinel Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor”, se arată în comunicatul citat de prosport.

Recomandări
  • Florinel Coman s-a ales cu dosar penal
  • Starul lui FCSB a condus fără permis

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și