Închide meniul

Frați pe viață! Imagini senzaționale la Pitești. Jucătorii de la FC Argeș și UTA au sărbătorit împreună promovarea

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 august 2020, 19:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Frați pe viață! Imagini senzaționale la Pitești. Jucătorii de la FC Argeș și UTA au sărbătorit împreună promovarea

Captura Digisport

Jucătorii de la UTA și FC Argeș au sărbătorit promovarea

FC Argeș și UTA au dat-o la pace pe teren. S-a terminat 1-1, iar la final cele două formații au sărbătorit pe teren promovarea. După ce au petrecut pe gazon alături de jucătorii de la UTA, cei de la FC Argeș au mers la una dintre porțile stadionului din Pitești pentru a se bucura de succesul obținut alături de suporteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA și FC Argeș au promovat direct, Mioveni merge la baraj

UTA și FC Argeș au promovat direct în Liga 1. Mioveni va merge la baraj. Turris a ratat incredibil promovarea, deși în minutul 5 de prelungire se afla pe locul doi, care o ducea direct în Liga 1. Rapid a sperat degeaba la o minune.

FC Argeş a beneficiat de faptul că FC Rapid a egalat în meciul cu Turris pe final, în minutul 90+5. Dacă nu ar fi fost golul egalizator al rapidiştilor, Turris ar fi încheiat pe locul doi şi ar fi promovat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și