Închide meniul

FRF îşi recunoaşte greşeala! Anunţul făcut de Răzvan Burleanu: "Avem două norme contradictorii în regulamente"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 24 iulie 2020, 14:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

FRF îşi recunoaşte greşeala! Anunţul făcut de Răzvan Burleanu: "Avem două norme contradictorii în regulamente"

Profimedia

Răzvan Burleanu este preşedintele FRF

Preşedintele FRF a confirmat faptul că instituţia pe care o conducce a primit o solicitare din partea celor de la Sepsi, dar susţine că aceasta a fost făcută în ziua finalei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Sfântu Gheorghe susţine că a solicitat o clarificare din partea FRF, în cazul lui Fulop, dar cu o zi înainte de finala Cupei.

Răzvan Burleanu: "Este greşeala noastră"

"În cazul Fulop pot să vă confirm că am primit o solicitare de clarificare în ziua finalei. Înainte de toate trebuie să vă spun că este o greșeală a noastră, a Federației Române de Fotbal, că avem două norme contradictorii în două regulamente. 

Mă refer la ROAF și la Regulamentul Disciplinar. În același timp, departamentul de competiții nu consideră și nu a considerat că regulamentul a fost încălcat", a declarat Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu: "Dinamo a solicitat secretarului general să sesizeze Comisia de Disciplină"

Burleanu a vorbit şi despre cazul Dinamo care a solicitat să joace finala în locul celor de la FCSB. Preşedintele FRF susţine că echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare a solicitat în mod special ca secretarul general al FRF să facă sesizarea către Comisia de Disciplină. 

Reclamă

"De aceea Comisia de Disciplină nu a fost sesizată de către departamentul de competiții. Fiindcă principiul de la care s-a plecat a fost umătorul: când ai două norme contradictorii se va aplica norma mai favorabilă celui care urmează să fie sancționat. 

Referitor la solicitarea secretarului general trebuie să menționez că Dinamo, în mod expres, a solicitat secretarului general al Federației Române de Fotbal să sesizeze Comisia de Disciplină", a mai spus Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și