Închide meniul

Gabi Balint, mesaj genial de ziua "Fiarei": "Uite acuş, uite acuş, la mulţi ani lui Lăcătuş!" Cine a fost idolul lui "Pele"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 aprilie 2020, 16:25

Gabi Balint, mesaj genial de ziua "Fiarei": "Uite acuş, uite acuş, la mulţi ani lui Lăcătuş!" Cine a fost idolul lui "Pele"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gabi Balint, mesaj genial de ziua lui Marius Lăcătuş

Balint nu l-a uitat pe fostul său coleg de la Steaua, alături de care a câştigat Cupa Campionilor în 1986. De altfel, cei doi au înscris golurile din finala istorică cu Barcelona. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uite-acuș, acuș, acuș, la mulți ani lui Lăcătuș! / Sunt mândru că am fost colegi și am rămas buni prieteni / Fiaro, să fii sănătos și bucuros pentru tot ce ai realizat in viață!”, e mesajul pe care Balint postat pe Facebook. 

Gabi Balint a dezvăluit care a fost idolul său

Gabi Balint a dezvăluit şi care a fost idolul său. Fostul mare internaţional român l-a nominalizat pe Van Basten, fosta legendă a celor de la AC Milan şi a naţionalei Olandei. Dezvăluirea a fost făcută în timp ce Balint alcătuia un prim "11" ideal.

"Vă zic de pe acum că în atac o să îl pun pe Van Basten. El a fost idolul meu în momentul în care am devenit din mijlocaș atacant", a spus Balint la Digi Sport.

Echipa ideală a lui Gabi Balint

Schmeichel – Chendo, Barresi, Hierro, Maldini – Rijkaard – Michel, Gullit, Laudrup – Maradona – Van Basten  

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și