Închide meniul

Gabi Balint, replică devastatoare pentru Florin Tănase: „Săracul! Nici nu era pe țeavă când câștigam Cupa Campionilor!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iulie 2022, 21:41

Gabi Balint, replică devastatoare pentru Florin Tănase: „Săracul! Nici nu era pe țeavă când câștigam Cupa Campionilor!

Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit antrenor la FCSB

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Gabi Balint a avut o replică devastatoare pentru Florin Tănase. Recent, căpitanul FCSB a transmis că „nu i-ar numi steliști pe cei de la CSA”. Declara’ia nu a fost pe placul marelui stelist, care i-a răspuns fotbalistului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tănase, săracul… ce pretenții să ai de la el. Păi el nici nu era pe țeavă în ’86 când câștigam Cupa Campionilor Europeni, ce să știe el.

Gabi Balint, replică devastatoare pentru Florin Tănase

Pentru mine Steaua a fost cea care a câștigat cinci titluri cu mine în teren, Cupa Campionilor, trei cupe, fiecare cu Steaua lui. Păi, o să-l contrazic (n.r. – pe Tănase) și o să zic că aceia sunt adevărații steliști. Sunt suporteri la o anumită vârstă care au prins echipele Stelei.

Cei care sunt tineri, nu au cum să știe ce a însemnat Steaua sau CSA. Sigur, sunt probleme, s-au discutat, eu cred că lucrurile se vor pune la punct. Cred că se vor rezolva, adică sper că o să se rezolve. Pentru suporteri, vreau să-i văd pe toți împreună”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Florin Tănase, „săgeţi” pentru CSA Steaua

Florin Tănase a lansat noi „săgeţi” pentru CSA Steaua. Căpitanul FCSB este de părere că „militarii” nu pot fi numiţi stelişti şi nu înţelege de ce fanii susţin echipa lui Daniel Opriţa.

Reclamă

Gigi Becali se află într-un război de identitate cu CSA Steaua. Patronul FCSB e sigur că va recupera numele și marca Steaua de la CSA. Recent, acesta și-a anunțat deja marea victorie în războiul cu Armata.

„Eu sincer nu i-aș numi steliști pe cei de la CSA. Ce steliști pot fi când știu și ei în adâncul inimii că Steaua este în Liga 1? Echipa din Liga 1 este iubită de milioane de suporteri, și din țară, și din diaspora. Iar dovada cea mai clară este că jucăm cu stadioanele pline peste tot!

Nu știu ce interese au de merg și susțin echipa aia din liga a doua! Dacă erau steliști adevărați, cu siguranță erau lângă noi. Dar noi avem alături Peluza Nord, care, după părerea mea, este cea mai frumoasă peluză din România. Iar în ultimul sezon au început să vină tot mai mulți oameni la stadion pentru noi, ceea ce mă bucură foarte mult!”, a declarat Florin Tănase, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a făcut praf pe rivalii de la CSA Steaua: „Sunt nimeni!”

Gigi Becali i-a făcut praf pe rivalii de la CSA Steaua, care nu au vrut ca „finala” FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor s-a săturat şi anunţă că este dispus chiar şi să le facă plângere penală „militarilor”.

„N-am primit niciun răspuns, e ultima zi. O să facem plângere penală. Am spus că dau eu bani, 30.000-40.000 de euro, ca să angajaţi mai mulţi oameni să instalaţi tot pe Arena Naţională. Aveţi 11 zile să vă căraţi alea. Au zis că vine aparatura, vin artiştii, fac repetiţii. Ce vină ai tu că în România un stadion e închiriat pentru spectacol? Banii bucureştenilor…

La Ghencea nu-ţi vine să crezi că e adevărat. Dau 100 de milioane pentru un stadion unde nu joacă nimeni. CSA e nimeni! Eşti amator, eşti nimeni. Am zis să stăm până în ultimul moment. Găseşti un procuror şi îţi face dosar penal. E clar că e abuz în serviciu. Eu am trimis ofertă şi am trimis ofertă de 46.000 de euro. Ăsta e motivul lor, că nu au grilă”, a răbufnit Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și