Închide meniul

Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?”

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2024, 9:29

Reclamă
Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?

Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci

Gabi Stan loveşte un copil de 10 ani - golazo.ro

Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. Fostul antrenor de seniori, ajuns la juniori, a umilit mai mulţi puştani de maximum 10 ani, pe care i-a înjurat. Pe unul dintre ei, l-a şi lovit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scena prezentată de golazo.ro, îl găseşte pe fostul antrenor în timpul unui turneu U10 disputat la Prejmer. Iniţial, el critică un jucător, după care îl ia în colimator pe un alt puşti.

Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci

După ce l-a înjurat în mai multe rânduri, antrenorul de 72 de ani l-a chemat la schimbare, moment în care l-a şi lovit cu palma peste ceafă, un gest regretabil. La câţiva metri distanţă se aflau şi părinţii copilului, care nu au avut nicio reacţie.

Preşedintele clubului braşovean a anunţat deja despărţirea de Gabi Stan. „E vorba despre un fost colaborator al nostru. Am încheiat colaborarea cu dânsul. S-a întâmplat acum două săptămâni. Noi am închis discuțiile”, a spus Marius Filip, pentru sursa citată.

Intră aici pentru a vedea regretabilul video cu Gabi Stan!

Gabi Stan: „Aia e lovitură? Ce dracu?”

Abordat după situaţia regretabilă apărută la Braşov, Gabi Stan a spus iniţial că este o „făcătură”, după care a lăsat să se înţeleagă că i s-a întins o cursă pentru a fi dat afară. Mai mult, pentru el, aceea nu a reprezentat cu adevărat o lovitură.

Reclamă
Reclamă 4

„Dar ce, l-am lovit? Aia e lovitură, ce dracu’? E o accentuare. Nu, nu, nu vreau să discut. M-au vânat tot meciul. L-am bruscat, nu l-am lovit. Nu l-am lovit. Nu e în regulă. Mi-am însușit. Mi-am cerut scuze. Părinții n-au… Aici e marea problemă. Părinții au fost acolo și n-au spus nimic.

Era un copil mai dificil. Le-au și spus celor de la Kinder, „Nu-i nimic. Considerăm că nu s-a întâmplat. Nu avem nimic împotriva domnului Stan”. Cu acel copil lucrez de vreo 3 ani și jumătate. Și am reușit să-l stăpânesc. Ei, cei de la Kinder au urmărit asta”, a spus Gabi Stan.

Tractorul Brașov, Metrom, FC Brașov, Corvinul, Astra, CSM Reșița, Jiul, Zimbru Chișinău, FC Vaslui, Minerul Lupeni, Forex, UTA, Dunărea Călărași, Unirea Alba Iulia, Ursidos, Milsami și SR Brașov sunt echipele pe care le-a condus Gabi Stan de-a lungul carierei.

Reclamă

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:37

Ce salariu are William Baeten la FCSB. Gigi Becali l-a dus direct în TOPUL celor mai bine plătiți jucători

15:28

Kevin Magnussen va pleca de la Haas! Anunţul oficial, înaintea Marelui Premiu al Ungariei

15:13

Corvinul – Paksi, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim, la un pas de turul doi din Europa League! Echipele probabile

15:09

Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”

15:00

„A lovit o bordură! M-am speriat când l-am văzut!” Neil Lennon, incident teribil în Bucureşti! Viorel Moldovan a dezvăluit totul

14:35

Topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal! Românul îl surclasează pe campionul european

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 4 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 5 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României 6 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor
Citește și