Închide meniul

Gabi Tamaș, Zlatan de România! Când vrea să se retragă „băiatul rău” de la FC Voluntari. Care e marele regret al carierei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 octombrie 2021, 9:14

Gabi Tamaș, Zlatan de România! Când vrea să se retragă „băiatul rău de la FC Voluntari. Care e marele regret al carierei

Gabi Tamaș, răspuns dur pentru Dorin Goian

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gabi Tamaș e Zlatan de România. „Băiatul rău” de la FC Voluntari vrea să joace până la aproape 50 de ani. Nu ar fi primul jucător care reușeste asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când vrea să se retragă Gabi Tamaș

La 48 de ani vreau să mă las de fotbal! Am văzut că e unul în Japonia (n.r.- Kazuyoshi Miura), la 54 de ani. Mai joc cât mă mai țin picioarele. Dacă nu mă mai țin, ridic mâna și zic că atât a fost”, a spus Tamaș, potrivit Fiță cu Adiță.

Gabi Tamaș a jucat în 12 din cele 13 meciuri disputate de FC Voluntari în acest sezon al Ligii 1. Veteranul a purtat în două rânduri și banderola de căpitan. Cu Tamaș în teren, ilfovenii au legat 6 victorii la rând, serie încheiată abia în runda precedentă.

Gabi Tamaș are peste 100 de meciuri în Liga 1, la echipe precum Dinamo, FCSB, Astra Giurgiu sau FC Voluntari. Are în palmares un titlu (2014-2015, cu FCSB), trei Cupe (14-15 cu FCSB, 02-03 și 04-05, cu Dinamo), cât și o Supercupă (05-06, cu Dinamo).

Pe lângă performanțele pe plan intern, Tamaș se poate lăuda cu realizări și în străinătate. A jucat pentru echipe precum Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, Watford sau Hapoel Haifa.

Reclamă

Marele regret al lui Gabi Tamaș

Cu toate acestea, marele regret al lui Gabi Tamaș rămâne echipa națională. Fundașul și-a dorit enorm de mult să meargă alături de tricolori la un Campionat Mondial.

„Fotbalistic nu sunt împlinit, trebuie să te duci la Mondial. N-am jucat la niciunul”, a mai spus Tamaș.

67 de selecții are Gabi Tamaș pentru echipa națională a României, pentru care a debutat în urmă cu mai bine de 18 ani. Singurul său turneu final a fost Euro 2008, când România a fost eliminată din faza grupelor.

Reclamă 4 / 0/3

Tamaș a jucat ultimele meciuri pentru România în octombrie 2018, în Nations League, cu Cosmin Contra pe bancă. A fost integralist într-o victorie cu Lituania, scor 2-1, și a jucat 44 de minute într-o remiză albă cu Serbia.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și