Închide meniul
Video

Gabi Tamaş, declaraţii fabuloase după ce şi-a făcut toate poftele: „Facem o transpiraţie ca să scoatem şpriţul!”. Unde îşi petrece Revelionul şi ce aşteptări are de la 2022

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2021, 14:27

Reclamă

Gabi Tamaș îl pune la punct pe Vali Lazăr, după ce l-a bajocorit pe Ovidiu Burcă

Gabi Tamaş / AS.ro

Ajuns la 38 de ani, Tamaş nu a putut sta prea mult departe de fotbal. A participat la Turneul Vedetelor din Braşov şi a ajuns până în semifinale. Asigură că, în acest fel, va fi în cea mai bună formă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş: „Am tăiat un porc… unul şi bun!”

Nu putem să stăm prea mult în afara terenului. După câtă grăsime am mâncat şi porci am tăiat… (Reporter: Câţi porci ai tăiat?) Unul, unul, nu poţi să tai mai mulţi. Unul şi bun!

Nu pot să mă satur de fotbal. Şi în vacanţă, cu prietenii, stăm la un grătar, la un şpriţ şi după facem şi o transpiraţie, să scoatem şpriţul, nu?

Eu nu mă dau în lături la nicio mâncare. Muncim mai mult, transpirăm mai mult şi scoatem ce am băgat!„, a declarat Gabi Tamaş.

Jucătorul care a adunat 67 de selecţii la naţionala României îşi va petrece Revelionul în Dubai.

Reclamă

(Reporter: Moş Crăciun a fost darnic cu tine?) Cu mine nu prea, cu fetiţa mea a fost! Pentru mine… să prindem play-off-ul şi o să fie mai darnic!

Eu nu mai colind, dar copiii am văzut că da. Am primit mulţi colindători acasă. Normal că păstrez tradiţiile, sunt român şi mi-au plăcut întotdeauna tradiţiile româneşti.

Voi pleca câteva zile cu familia undeva la soare şi vom sta împreună, vom petrece împreună Revelionul. Pentru 2022, ţinând seama de locul în care suntem în clasament, obiectivele Voluntariului s-au schimbat puţin. Ne vom axa bineînţeles pe play-off, dacă vom juca în aceeaşi manieră. Să ajung în play-off şi în finala Cupei şi vedem după aia (n.r. ce îşi mai doreşte).

Reclamă 4 / 0/3

Sper să mă mai ţină picioarele şi organismul să pot să mai joc. Mie mi-e foame de fotbal, sincer. Mereu mi-a plăcut să muncesc şi să nu dezamăgesc în ceea ce fac. Şi uite că până acum mi-a mers la Voluntari„, a mai spus Tamaş.

Gabi Tamaş a fost providenţial în acest sezon pentru ilfoveni. A fost titular în 19 meciuri şi a înscris un gol. FC Voluntari este pe podium, cu 37 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și